2777
2789

بچه ها یکم پیچیدس .... باید مثل معلما درخواست کنم با دقت بخونید  

من داداش و همسر و بابام همکارن 

یه همکار دیگه ای هم دارن ایشون چندسال پیش که من مجرد بودم هنوز رابطش با همسرم خوب بود... بعد این آقا از من خوشش میاد و منم میدونستم ولی چراغ سبز نشون نمی‌دادم تا اینکه یه روز ازم خواست باهم حرف بزنیم و منم قبول کردم رفتیم بیرون ولی وقت نشد اصلا در مورد ازدواج و اینا حرف بزنیم بعد ها همسرم که البته اون روز همسرم نبود هم ازم خواستگاری کرد و من بین دوراهی بودم تا اینکه یه اتفاق افتاد و یه دعوایی بین آقایی که الان همسر منه و اون آقا پیش اومد و همسر من اونو بخشید و از صاحب کارشون خواست اون آقاهه رو دوباره راه بده و شد جنتلمن و من باهاش ازدواج کردم و محل کار بابام و اون آقا و همسرمم جدا شد و همه چی خوب بود تا دوباره اینا محل کارشون یکی شد و این بار داداشم همکارشون شد و داداش و بابام از قضیه اون آقا پسره بی خبر و من و همسرمم ب رو هم نمیوردیم اصلا تا اینکه یه روز که خونه مامانم بودم بابام شروع کرد باهام دعوا کردن که تو دل اون پسره رو شکستی و دعوایی هم که توش شوهرتو جنتلمن فرض کردی همشو خودش درست کرده تا تو چشمت عزیز شه حالا من اصلا با شوهرم سر اینکه چرا اون کارو کرده دعوا نکردم ولی بعد ها هزاران دعوا سر این قضیه پیش اومد در صورتی که ما خیلی کم دعوا میکردیم

بگذریم مشکل الانم اینه که اون آقا با داداشم حسابی رفیق شده که احتمالا لج منو داراره من همینجوریم از مشکل بین همسرم و اون آقا تو عذابم حالا از یه طرف میترسم به داداشم بگم اونم با طرف بیوفته رو لج از یه طرف میترسم ازم بدش بیاد از یه طرف میترسم نگم خود اون همونجور ک ب بابام گفت به داداشم بگه...بگید من قضیه رو ب داداشم بگم خودم یا نه چه جوری بگم؟ 

چون من رابطم با داداشم خیلی خوبه نمیخوام بد شه مخصوصا الان که بابامم باهام سر اون قضیه سرد شده و تنها دلخوشیم داداشمه

وارانم... 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به نظرم به داداشت بگو، و همچنین اضافه کن قصد نداشتید موضوع رو بهش بگید اما چون اون برای باباتون تعریف کرده و تاثیر منفی گذاشته شما نخواستی این اتفاق در مورد شما هم بیافته و البته بگید که لازم نیست دوستشو با طرف بهم بزنه اما واقعیت ماجرا چیزیست که شما میفرمایید. لطفا اگر چیزی از اون اقای شخص سوم شنیدند خودشون رو قاطی نکنن.

دونستن یا ندونستن برادرتون چ تاثیری تو زندگیتون داره؟ شما اختلافتون با شوهرتونه اون گذشته هست و بوده پس اول سعی کن دیگه در این رابطه صحبت و دعوا نکنین بعدم مساله مهمی نیست ک بخای ب برادرت بگی اگه هم اون آقا ب برادرت گفت و برادرت ب روت اورد بگو من همسرمو دوست دارم و خیلی برتر از اون آقا دیدمش ک باهاش ازدواج کردم فک کنم انقدر بزررررگ شدی ک حرف ی آقا نباید رو طندگیت تاثیر بزاره

ندونم  بگی بهتره فک کنم تا اینکه رابطه شما با برادرتون بخاطر یه غریبه خراب بشه

مرسی عزیزم میترسم بگمم ازش بدم میاد مث بابام ولی آخه من ک گناهی نکردم تعهدی نداده بودم دلم نمیخواست باهاش ازدواج کنم

از اینکه بگم و رابطه ی اون آقا با داداشم بد شه و این موضوع به کارشون ضربه بزنه میترسم

وارانم... 
دونستن یا ندونستن برادرتون چ تاثیری تو زندگیتون داره؟ شما اختلافتون با شوهرتونه اون گذشته هست و بوده ...

آخه پسره عنتر معلوم نیست چ جوری به بابام گفته ک بابام ب این عاقلی باهام اینجوری شده داداشم خب یه کنجکاویایی میکنه میگه سر چی با بابا دعوات شد

وارانم... 
آخه پسره عنتر معلوم نیست چ جوری به بابام گفته ک بابام ب این عاقلی باهام اینجوری شده داداشم خب یه کنج ...

اون آقا هرررر جورم ک تعریف کرده باشه بهرحال الان شما ازدواج کردی و شوهرت داماد اون خانوادس خیلی مسخرس ک آدم داماد و دخترشو ب چند تا حرف بفروشه