2777
2789
عنوان

ختم مجرب

| مشاهده متن کامل بحث + 127 بازدید | 30 پست
ان شالله بحق پنج تن نسبت بهش سرررررد بشی و بهترش نصیبت شه عزیزم

الهی فدات شم از دلم نمیره

خیلی دوستش دارم وابستشم

ولی اون نسبت بهم سرد شد

چون فهمید وابستشم

میگه دوریم وابستم نشو عذاب وجدان میگیرم

چون عاشق بوده الان عشقش ازدواج کرده ولی از سرش نمیفته

الهی فدات شم از دلم نمیره خیلی دوستش دارم وابستشم ولی اون نسبت بهم سرد شد چون فهمید وابستشم میگه ...

عشق منم ازدواج کرد 

عاشق آنست که حرفش به عمل ختم شود / ورنه هر مدعی لاف زنی عاشق بود

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی فدات شم از دلم نمیره خیلی دوستش دارم وابستشم ولی اون نسبت بهم سرد شد چون فهمید وابستشم میگه ...

چه بد 😔

ان شالله هرچی خیرته برات پیش بیاد گلم 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
داغونم خواستگارمو رد کردم چون اونو باش مقایسه کردم ولی یک طرفه هست😢

زندگیتو خراب نکن گلم منطقی فکر کن 

ای خدای مهربان چنانچه من؛ پدرم؛ مادرم؛ خانواده و نیاکانم با افکار رفتار و کارهایمان خواسته یا ناخواسته از بدو خلقت تاکنون سبب آزردگی تو شده ایم اجازه بده  آنها را پاک کنیم تصفیه کنیم رها بشیم و تمام اون کارهایی که باعث این موانع در زندگی من شده اند و انرژی ها و امواج منفی رو پاکسازی و تبدیل به نور خالص کن و همینطور میشود یا مبدل السیئات بالحسنات... خدایا دوستت دارم؛ متاسفم؛ منوببخش؛ متشکرم.... خدایا شکرت بخاطر شادی هایی که از راه میرسند💕
خوردم داغونم خواستگارمو باش مقایسه کردم ردش کردم

منه خرم همینکارو کردم ولی اون تو اولین فرصت ازدواج کرد بعد 5 سال 

البته دور از جونت

اره ابجی چون خرم

لعنت به عشق 

لعنت به عشق یطرفه 

خدا کمکت کنه گلم 

فکرنکنم خر تر از من پیدا بشه اون دوره ازمن نسبت بهم سرد شد وگفت وابستم نشو ضربه میخوری و... ولی من ...

من از تو خر ترم.. 5 سال عمرم و پاش گذاشتم