2777
2789
عنوان

ینی همتون آنومالی رفتین؟

127 بازدید | 22 پست

من حس میکنم بیشتر استرس میدن که انگشتش نیست کیست داره یا نمیدونم فلان جاش کوچیکه فلان جا بزرگ

بنظرتون بیشتر روحیه بهم نمیریزه؟

یه جا خوندم به همه مراکز بهداشت و دکترا بخشنامه دادن که این سونو رو بنویسن

بنظرتون منبع در آمد نیست؟

والا من سونو ان تی رفتم الانم تعیین جنسیت جفتش یکیه کیفیت و دقتش

حالا آنومالی هم همینه یکم بیشتر زوم میکنه با هزینه بالاااا

💙عضو گروه رز آبی 💙وزن اولیه 76.600💙وزن فعلی70💙وزن هدف 60💙تاپیک مانکن های 1400 💙

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من رفتم . ارزششو داره 

چه ارزشی؟

اگه بچت دور از جون یه انگشت نداشت سقطش میکردی؟

یا دکترا میتونستن برات درست کنن

اگه خدایی نکرده شکاف کام داشته باشه چی؟؟؟؟

اگه دست یا پا نداشته باشه چی؟؟؟؟

چرا فکر میکنی همه چی بخاطر پوله 

پیشنهاد میکنم بخاطر ۳۰۰هزار تومن خودتو تو دردسر نندازی 

اشک‌من‌پیرهنتو‌تر‌کرده…‌همه‌جا‌عطر‌توپیچیده‌ولی…دل دیگه غربتو‌باور‌کرده….  
چه ارزشی؟ اگه بچت دور از جون یه انگشت نداشت سقطش میکردی؟ یا دکترا میتونستن برات درست کنن

ن ولی آمادگشی حداقل داری بعد به دنیا بیاد تو ذوقت نمیخوره ولی برو ایشالا که سالمه

توخوب باش نزار خوبا تموم بشن❣️💞❣️
چه ارزشی؟ اگه بچت دور از جون یه انگشت نداشت سقطش میکردی؟ یا دکترا میتونستن برات درست کنن

خیلی ارزش داره عزیزم خیلی 

اگه دور از جونش ی مشکلی داشته باشه ی عمر جلوت پرپر میشه هیچ کار نمیتونی واسش بکنی جدا از هزینه های درمان و داروهاش

من خاهرم معلوله خیلی سخته خیلی

🌸 بِـسْمِـ اللهِ الـرَحْمـٰانـِـ الـرَحـيـمْـ 🌸بالاخره یه روز سرد دی ماه که آفتاب از لا به لای شاخ و برگ درختان خودشو نشون میده...قبل از ظهر دختر قشنگم به طور طبیعی پا به این دنیا میذاره و خونوادمونو سه نفره میکنه👨‍👩‍👧 اون روز بهترین روز زندگیه منه...باهم دیگه همون روز مرخص میشیم و همه‌ی اون چشم انتظاریا تموم میشه...ان شاءالله🙏

الاان متاسفانه یا بخاطر نوع تغذیه یا نویز جنین دچار مشکل میشه و این سونو کاملا تشخیص میده هر چیز غیر معمولیو تو جنین

نمیشه صد در صد گف برای جیب پر کردنه دکتراس

جنین خود من دچار یه مشکلی شد که اگه این سونو نبود من تا بدنیا اومدنش متوجه نمیشدم و عواقب بدتری داشت

فقط انگشت نیست . اگه قلبش مشکل حاد داشت ، اگه مغزش مشکل حاد داشت ،  اگه بچه دور از جونش مشکل بزرگی داشت بله میکردم . من حتی به دکترم گفتم برام سونو قلب جنین رو هم بنویسه و رفتم . تو بارداری هم خیالم کاملا راحت بود از نظر سلامتیش 

اگه خدایی نکرده شکاف کام داشته باشه چی؟؟؟؟ اگه دست یا پا نداشته باشه چی؟؟؟؟ چرا فکر میکنی همه چی ب ...

امروز رفتم سونو معمولی خدارو شکر دست و پاداشت 

دکتر بهم نشون داد

شکاف کام داشته باشه سقط میکنن ینی؟