2821
2789
عنوان

بچها شما بودین اینکارو میکردین؟

140 بازدید | 25 پست

یه شمش طلا دارم ازین کوچولوها. که حدودا1700میشه قیمتش. 

شوهرم کلی جنس برای مغازش اورده.ولی پول نداره قفسه بزنه. چندروره لنگ پول قفسه س. بنطرتون بدم بهش؟ 

نمیدونه من دارم. 

اگر داشته باشه باز بهم میده. اینجوری نیس که بهش بدم پولمو. دیگه نبینم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

چون دیدم داره طلا میاد پایین گفتم هم بدرد اون بخوره. هم من صرر نکنم. 

برای خونه دارشدنم یه صلوات میفرستی؟ 🥰🥰🥰🥰ما سه نفر بودیم ازین کاربری استفاده میکردیم. نی نی سایت نترکوند کاربریمونو. از تاریخ 9.9.99 جدا شدیمو این کاربری مال من شد. تاپیکای قبلی به من ربطی نداره😋✌️✌️😂قربونتون برم🙂

اگه ميدوني شوهرت ادم زحمت كش و خوبيه بله عزيزم بايد كمكش كني 

نميشه كه فقط توو روزاي خوشي باشي

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

چون دیدم داره طلا میاد پایین گفتم هم بدرد اون بخوره. هم من صرر نکنم. 

نمیدونم بزار واسه روز خیلی خیلی تنگتون الان میشه از کسی این مقدار قرض گرفت

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اگر شوهرت خوبه و جبران میکنه.حتی اگر بره بالا طلا بازم بده

نخواد به کسی دیگه رو بندازه🤗

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
نمیدونم بزار واسه روز خیلی خیلی تنگتون الان میشه از کسی این مقدار قرض گرفت

می دونی یه هفتس همش میگه کاش اینو درست میکردم. دستمون خ تنگه. چون همه پول و سرمایمون تبذیل به پول شده و جنس تو مغازس

بهش پیشنهاد بده بگو این هست اگه لازم داری ک بگیر بفروش . ولی احتمالا بگه نه . حیفه اخه برای قفسه شمش بفروشی😕

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  
بهش پیشنهاد بده بگو این هست اگه لازم داری ک بگیر بفروش . ولی احتمالا بگه نه . حیفه اخه برای قفسه شمش ...

خیلی مغازش بهم ریختس. میگه کاش پول داشتم درستش میکردم

اگر شوهرت خوبه و جبران میکنه.حتی اگر بره بالا طلا بازم بده نخواد به کسی دیگه رو بندازه🤗

اره اونجوری نیست که نده بهم. باز پول دستش بیاد میده بهم. ولی الان تحت فشار 

می دونی یه هفتس همش میگه کاش اینو درست میکردم. دستمون خ تنگه. چون همه پول و سرمایمون تبذیل به پول شد ...

خب بهش بده ولی ازش قول بگیر بهت پس بده بگو سرمایه روز تنگمونه امروز بدرد خورد بعد بر گردون ک دوباره بزارم واسه ی بار دیگه ک نیاز شدید شد

مهربونا من امروز نیت کردم تا نیمه شعبان خدا حاجتمو بده دعام کنین  میدونم بالاخره به حاجتم میرسم می‌دونم خدا حاجت روام میکنه   

اره اونجوری نیست که نده بهم. باز پول دستش بیاد میده بهم. ولی الان تحت فشار 

من سرویس عروسیمو و طلاهای بچگیمو دادم.این که یه شمشه

باز برام خرید

توام بده .نهایتا با مامانت هماهنگ کن بگو از طرف اوناس اگر میگی نمیدونه داری.

که بعدا پس بده🤗

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
2825
2823
2791
2779
2792