2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

راز قرمه سبزی در پخت ارام و جا افتادنشه کلا یه دور آب بریز بزار با شعله پخش کن اروم بپزه ترکیبات سبزیشم مهمه و خوب سرخ شدنش

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

من‌ میگم یه خانمی برام سبزی رو با سبزی محلی های شمال برام‌ سرخ میکنه 

بعد پیاز داغ و گوشت‌ گوسفندی  و قلم‌ و دنده‌ 

با کمی زردچوبه و تخم‌ گشنیز و ادويه خورشتی، میزنم‌ با فلفل‌ سفید تازه‌ کوبیده‌ شده‌ ، کمی هم کاری بعد لوبیا اضافه میکنم اونم‌ فقط چیتی، بعد آب بگذار حسابی جا بی افته

یک ساعت آخر هم‌ کمی شنبلیله میزنم‌ 

حسابی‌ جا بی افته

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

به نظرم خوشمزگی قرمه به سبزیش مربوطه .

من همیسه قرمه هام خوب میشد 

ولی اینبار سرخ کرده آماده خریدم . یه طعم خاصی میده که اصلا دوسش ندارم

دنیا اگه عدالت داشت ... مرد هم بکارت داشت ...       

اول سبزيتو خوب سرخ كن خيلي زياد و با روغن تقريبا زياد

بعد پياز و خورد كن با گوشت تفت بده ادويه بزن فلفلش يكم بيشتر باشه

سبزي و اضافه كن باز تفت بده اب جوش بريز روش

وقتي پخت كنسرو لوبيا بزن بهش و رب نارنج اگه داري من ليمو عماني نميزنم

‏خون در زمین فرو نرفت، روی زمین پخش شد، از زیر هر سنگ جوشید و جوشید و به راه افتاد. هرکس آن را می‌دید، می‌فهمید جایی بی‌گناهی را کشته­‌اند...

سبزی رو امشب با حرارت پایین سرخ کن تا قورمه بشه 

قلم حتما باید بریزی تا لعاب داشته باشه و چرب و چیلی

لوبیاش‌و کی اضافه کنم؟ اول بپزم یا با گوشت بزارم بپزه؟؟

کل موادشو همون اول اصافه کن چون پختش با شعله کم و ارومه اصلا له نمیشه

همه ی انسان ها باهم برابرند،اما بعضی ها برابرترند

لوبیا قرمز شب خیس کن چندبار آبشو عوض کن 

یبار ی قاشق رب الوچه بزن محشره 

بعلاوه قلم 

اونوقت هم سیاه میشه هم چرب 

خوبم سرخ کن گوشت و سبزیو

خدایا ..سلامتی کاملمو بهم برگردون ... من طاقت ندارم.‌.خدایاشکرت   .  خدایا دل مادرمو شاد کن مادرم تموم دنیامه خداروشکر ولی کاش یه روزی تو همین روزا بشه که من جوش نداشته باشم و داروویی هم نخورم.. خداجون تاسال بعد خونه مورد علاقم و ماشینو پس انداز بهم بده 😇تا حدودی هنر مند😍خیاطی و جواهر دوزی و دوخت سیسمونی انجام میدم😉خدایا مرسی بابت همسر مهربونم 😍سلامتی و دلخوش بهمون بده 😍خدایا خیلی ماهی ، من لاک میزنم قرتی هستم گاهی وقتا دختر بد میشم ولی میدونم تو منو دوس داری چون میبینم که حواست بهم هست 😍خدایا مرسی نجاتمون دادی... خدایا سرنوشت منو نسیب هیچکس نکن که گناه داره 😇خداجون من خونه دوبلکس میخوام😞بده دیگه توروخدا😊 خداجون کمر شوهرم درد نکنه انشالله و بداخلاقی هم نکنه باهام😍 خداجون مراقب من باش که دختر بد نشم 😍خداجون منو همیشه دوس داشته باش 😊😊😊خدااایااااشوهرگلم ضرر نکنه تو کارش من ازش راضیم توام بهش برکت بده😘 خدایا مراقب حال روحی و جسمی و مالی همه مردم باش مراقب منو خوانوادمم باش 😊😉خداجون من میخوام خیلی پولدار شم خیلی 🥺🥺🥺🥺خدایا شوهرم نفسمه جونمه قلبمه نازمه برام سالم و سلامت نگهش دار🤩 الما و مانا 💗گندم و گونش😘😘😘