2777
2789
عنوان

پیشنهاد برای کار...

102 بازدید | 12 پست

بچه ها از خونه نشینی و بی درامد بودن خسته شدم دوس دارم درامد داشته باشم تو این اوضاع

من خودم کارشناسی حسابداری از دانشگاه دولتی دارم قبلا هم ی مدت حسابداری کار میکردم 

دوره نازک خیاطی هم رفتم ولی علاقه مند نبودم برا کار

بشدت به کیک پختن و نون پزی علاقه دارم کیک هم میپزم خامه ای حالا حرفه ای در حد عروس و اینا نه ولی هرکی میبینه میگه خیلی خوب و خوشمزه س

چ جوری میتونم درامد داشته باشم؟! 

درضمن لب تابم دارم میتونم کارای مث تایپ انجام بدم

پیشنهادتون چیه شما یا اطرافیانتون از چه راهی درامد دارین؟! 

درامدتون خوب بوده

یا کار پیدا کردین 

بخوام کیک و شیرینی بپزم چ جوری بفروشم؟! 

یا چ جوری ی شرکت خوب برای حسابداری پیدا کنم چون اطراف تهرانم کار با شرایط مناسب سخت گیر میاد

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

حسابداری که نرم افزار یادبگیری عالیه

کیک و ...پیج اینستا بزن فروش کیک خونگی بعد عکس کیک هات رو بزار گهگداری آموزش بزار تا فالوور بگیری و بتونی بفروشی 

برنامه نویسی خیلی خوبه تو خونه هم میتونی انجام بدی و کلی درآمد داره 

من خودم طراحی داخلی انجام میدم و آموزش میدم که از طریق اینستا سفارش میگیرم و تازگیا دفتر زدم

میتونی اسکاج درست کنی و بفروشی

ظروف یکبار مصرف

یه چی انتخاب کن و تا تهش برو این شاخه به اون شاخه نپر

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار در منزل😂👍

کار در منزل چی هس😁

برای سلامتی پسریم و همسرم و خانوادمون صلوات بفرستین👶🏻❤️خداوند قشنگ من فرزندم را از لطف تو دارم خودت حافظش باش محبوب ترینم😘🌺الهی آمینوَقُلْ رَبِّ أَنْزِلْنِي مُنْزَلًا مُبَارَكًا وَأَنْتَ خَيْرُ الْمُنْزِلِينَ🌺

حسابداری که نرم افزار یادبگیری عالیه کیک و ...پیج اینستا بزن فروش کیک خونگی بعد عکس کیک هات رو بزار ...

برنامه نویسی ک مهارت میخوادندارم کار تخصصیه

تایپ و ترجمه😂👍

اها مرسی😁

برنامه نویسی ک مهارت میخوادندارم کار تخصصیه

خب دوره و آموزشش رو ببین میخواد یک ماه دوماه بری کلاس عوضش بعدش تو خونه کلی درآمد داری

مـن حواســم بهـ همــهـ جــَمع ولــی پرتــ تـــ❣وام

سلام کار تو خونه رو چکار کردی؟

کیک و ... تو دیوار سفارش بگیر و درست کن

تو دانشگاه شوهرتون برا تایپ و پاور آگهی بزن و پاور و ... کار کن البته به جایی که کپی میگیرن تو دانشگاه بگی توصیت کنن و به بوفه دانشگاه و تو خوابگاه هم درخواست بده و با ایمیل یا واتس آپ بعد گرفتن پول براشون بفرست

من یه تو یه شرکت کار میکنم البته انلاین. بخوای توام میتونی این کارو انجام بدی درامدش خوبه سرمایه نمب ...

چ جوریه