2777
2789

من با يكي دوست بودم خيلس اوكي بوديم همه چي هم بينمون خوب بود من يهو داشتيم از يه جايي رد ميشديم گفتم اره قبلا من با يكي بودم اين خونه دوبلكسه مال اينا بود خيلي اصلا پسره خوف و خفن بود از نظر پول و قيافه و اينا

خلاصه اينم خيلي بهش برخورد و بحث و دلخوري و منم تا خونه اشك ريختمو اينا

خلاصه تموم شد ٢ هفته پيش

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

خدابیامرز رفتگان همه رو😐

واسه رسیدن به هیچکس ندوید... آدمایی ک مال هم باشن کنار هم راه میرن❤️از این کاربری قبلا ی نفر دیگه استفاده میکرده الان من.. بعضی تاپیکا برا من نیس😅

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره واقعا ميدونم گند زدم با اين حرف زدنم🤦🏻‍♀️

الان بعد دو هفته چيكار كنم اون برگرده؟

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️

حالا چجوري جمعش كنم؟😭اين دو هفته هم من سمتش نرفتم نميخوامم برم ميخوام اون بياد😭

همونجور که اون پسر پولدار خفنه رو فراموش کردی اینم فراموش میکنی میری سراغ گزینه بعدی غصه نخور .خوشبحالتون چه دغدغه هایی دارین آدم برا کات کردن با دوست پسرشم غصه میخوره و نیاز به دلداری داره ایا؟خدایا دغدغه های ماهم کوچیک و بی اهمیت کن لطفا🤲

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

يعني هيشكي هيچ راهي نداشت برام؟☹️