2777
2789
عنوان

فکر ب خودکشی 😶

2194 بازدید | 75 پست

ی سوال دارم شده خیلی زیاد بخودکشی فکر کنین ؟ یا بوده اطرافتون کسی اینجوری باشه یعنی زیاد ب خودکشی فکر کنه و اخرشم هدفش رو عملی کنه با ن ؟؟

بعد حالا واکنش اطرافیانش چی بوده تونستن تحمل کنن یا ن؟

خدا میبخشه این کار رو؟ ینی بندش رو برای همیشه تو اتیش میسوزونه در صورتی ک اون خیر از دنیا ندیده؟

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

اره یکی از دوستای خیلی قدیمیم من خیلی وقته باهاش در ترتباط نیستم دوبار خود کشی کرده

(۱ دی )لطفا، بیاین متحد باشیم😍مرسی از همه پیشاپیش از اوناییکه تاپیک میزنن معذرت میخوام چون گزارش میزنم براشون😁اهل زیباترین کلانشهر ایران، رشت😍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من فقط به امضام فکرمی کنم😍

الکیه، پول نقدر نمیده

چهارمین کاربری، دوست عزیز روان پریشی که انگشت بی صاحاب بی قرار داری هی گزارش میزنی، اره دقیقا با خودتم، روزی سه وعده تپاله گاو بردار بریز رو سرت بدبخت، با تچکر😐

میگن کسی ک خودکشی میکنه روحش تا روزی ک مرگ طبیعیش فرا برسه تو اون حالتی ک خودکشی کرده میمونه 

مثلا کسی ک خودشو دار زده آویزون میمونه

یادت باشه...اونجایی که تو دستت نمیرسه خدا شاخه رو میاره پایین...من این صحنه رو زیاد دیدم🥰
فقط اینقد میدونم که کسی خودکشی کرده نباید به تشیع جنازش رفت

چرا😐

تمامي دينم به دنياي فاني،شراره ي عشقي که شد زندگانی،به ياد ياري خوشا قطره اشکي،به سوز عشقي خوشا زندگاني،هميشه خدايا محبت دلها،به دلها بماند به سان دل ما،که ليلي و مجنون فسانه شود،حکايت ما جاودانه شود،تو اکنون ز عشقم گريزاني،غمم را ز چشمم نمي خواني،از اين غم چه حالم نمي دانی،پس از تو نمونم براي خدا،تو مرگ دلم را ببين و برو،چو طوفان سختي ز شاخه غم،گل هستي ام را بچين و برو،که هستم من آن تک درختي،که در پاي طوفان نشسته،همه شاخه هاي وجودش،زخشم طبيعت شکسته 
اره یکی از دوستای خیلی قدیمیم من خیلی وقته باهاش در ترتباط نیستم دوبار خود کشی کرده

واقعا ب قصدد مرگ خودکشی کرده ؟؟ ک بعده دو بار هنوز زنده هست

خوشحال میشم رایگان بتونم کمکی ب کنکوری ها بکنم🥺❣️ 

زندگی به نظر من مثل الاکلنگه به روز بالایی همه‌چیشو داری خوشحالی غمی نداری به روز پاببنی فقط باید صبر کرد .اخه خودکشی هم قطعی جواب نمیده ممکنه ادم به بلایی سرش بیاد بدتر زمین گیر بشه اون زجرش بیشتر پس بهتره صبر کنیم و خودمون درگیر خیلی چیزا نکنیم رهنمون خالی کنیم ابن نیز بگزرد

هر کس به اخلاق گندی داره دیگه ولش کن مهم ذهن خوومه که اروم و خالی باسه اینقد فکر و خیال میکنم فردا سکته کنم ببفتم کی میاد یه لبوان اب بده دستم والا