2777
2789

من دوروزه حالت تهوع و سردرد و شکم درد و کمر درد دارم...در طول روز بعضی ساعتا خوبم علایم ندارم بعضی ساعتا علایم بدی دارم...دیروز بعدازظهر داشتم از گلو درد میمردم ولی امروز گلوم درد نمیکنه ولی بدجور حالت تهوع و دل درد دارم...ممکنه کرونا باشه؟

دهنم طعمش خیلی بده 

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بعضی ساعتا معدمم میسوزه انگار میخوام بالا بیارم

خدایا قربونت برم نگذار هیچ آرزویی آرزو بمونه آرزوی همه رو برآورده کن میدونم که میتونی و منتظرم که این کاررو بکنی میدونی تو دلم چیا میگذره🙏🙏
بله دقیقا من اینجوری بودم 1ساعت داشتم میمردم یه ساعت بعدش حالم خوب بود

علایمتون چی بود؟

اصلا تب ندارم ولی دهنم بدجور طعمش بده افتاده رو اعصابم...یه دفعه گرمم میشه یه دفعه سردم

علایمتون چی بود؟ اصلا تب ندارم ولی دهنم بدجور طعمش بده افتاده رو اعصابم...یه دفعه گرمم میشه یه دفعه ...

برای هرکسی متفاوته علایمش 

گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است...گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود🌿
یعنی تب و سرفه نداشتید؟ 

تب ندارم بعضی وقتا بدنم دماش میره بالا گرمم میشه بعصی وقتا سردم میشه پاهام یخ میشه بعصی وقتام متعادله دمای بدنم...سرفه تک و توک دارم

من دقیقا همین طوری بودم یکساعت خوب بودم یک ساعت بعد تب شدید میکردم 

ولی من تب ندارم اصلا ....موندم حالم الان خوب نیست مامانمم قبدل نمیکنه میگه کرونا نیست