2777
2789
عنوان

بیاینببینید رشد موهام خوبه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 92 پست

آره خوبه 👊😐

جدا خوبه 👊😐❤❤❤

استارتر عزیز این همه برات وقت میزارم کلی تایپ میکنم تز میدم ،حداقل یه لایک‌ کن دلم خوش باشه دیدی جواب نمیخوام 🤓 دوست عزیزی که یهو از رو هوا و‌ زمین وسط بحث مارو  ریپلای میکنی مسلسلی مینویسی و میخوای درسته ‌قورت بدی 😅 اولا ریلکس دوما باور کن ما خواهر شوهر، مادرشوهر، جاریت نیستیم ارامتررررر👌😬

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای خیلی خوب آمده با تیغ زدی

اره دو سه بار زدم اخرین با هفته پیش بود😍

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

چه زود بلند شد😁

هیچ مادری از مرگ نمیترسد،بزرگترین ترس یک مادر از این است که فرزند خود را در این دنیا تنها بگذارد،در حالی که میداند هیچکس مثل او فرزندش را دوست نخواهد داشت ❤

این واقعا مال یه هفتس؟؟مگه میشه

اینطوری تو یه سال میرسه کمرت😕

ولی موهات کم پشته فک کنم

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

چرا از ته زدی حالا

ریخته بود حجمش خخخیلی کم ش ه بود دیدم داره جاها ریخته شده درمیاد از ته زدم که یه دست بلندشه تا عید

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞
اره دو سه بار زدم اخرین با هفته پیش بود😍

دختر عالی شده منم موهام ریزش داره موهامم خیلی بلنده منم میزنم فقط می ترسیدم بلند نشه عالی شده مال تو خیلی خوشم آمد ماشالاه خوب شده خوشم آمد بخدا 

آدم های حسود همیشه خودشون سم میخورن و منتظرن ک بقیه بمیرن 😎😂😝
این واقعا مال یه هفتس؟؟مگه میشه اینطوری تو یه سال میرسه کمرت😕 ولی موهات کم پشته فک کنم

قبلا که عاللیی بود ولی ریخت حیف شد بخدا مال هفته پیشه

شپش داشتی از ته زدی

چقد از این حرف بدم میاد منم پارسال بخاطر ریزش شدید زدم موهامو چند نفر گفتن شپش داشتی.حالا علم انقد پیشرفت کرده که  نیازی نباشه موها روبخاطر شپش بزنی از ته کلی شامپو و شونه و... هست

دختر عالی شده منم موهام ریزش داره موهامم خیلی بلنده منم میزنم فقط می ترسیدم بلند نشه عالی شده مال تو ...

فدات الان زمستون خوب میشه کچلیو تحمل کرد بیرون رفتنی کلاه میزارم تو ناپیگم یه ماسک هست ریزش موهام با اون قط شد خواستی برو ببین