2777
2789
عنوان

بیاینببینید رشد موهام خوبه+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 1451 بازدید | 92 پست
وقتی از شیردهی گرفتین تیغ انداختین اخه یکی تو نی نی سایت میگفت یه دکتری گفته زنانی که با تیغ سرسون ر ...

من بچم شیر خشکی بود عزیزم اگه شیر خودتو میدی حتما مکمل بخور اگه ویتامین بدنت کم باشه هر کتری کنی بازم موهات میریزه لید میل خوبه هم شیرت زیاد میشه هم خودت تقویت میشی ها خوبه یادم اومد تخم شربتی معجزه میکنه خواهرم تو شیردهی موهاش خیلی میریخت هر روز یه بطری تخم شربتی درست میکرد میخورد باورت نمیشه تو کلیپس موهاش جا نمیشد

روز قیامت خدا پشت میزش نشسته نامه عمل منو میبینه عینکشو درمیاره یکم چشاشو میمالونه میگه بیا بغلم توف به این سرنوشتی که تو داشتی😢😞😞

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بچم شیر خشکی بود عزیزم اگه شیر خودتو میدی حتما مکمل بخور اگه ویتامین بدنت کم باشه هر کتری کنی باز ...

بچت شیر خشکی بود پس چطوری شقیقهدهاتون خالی شد چه ندت ریزش مو داشتین