2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تاآخرعمرمون مثه کوچ نشینابایدازاین خونه به اون خونه بریم متاسفانه اجاره هایم خیلی بالارفته 

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 
فقط باید بمیریم شاید قبر گیرمون اومد

همونم گرون شده فک کنم بایدتوبیابون دفنمون کنن

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

كجايي عزيزم؟؟؟ اگر هتراني كه خيلي گرونتر از اين حرفاس..مادر شوهر من چند وقت پيش پولاش و از بانك درآورد گفت يه خونه پنجاه متري بخرم واسش در اومد يك ميلياردو سيصد ..تازه ارديبهشت ماه الان همون خونه پنجاه متري پانزده ساله شده دو ميليارد و صد

🎁🎁مادر دو تا دختر بودن خيلي حس قشنگ و روياييه💖💖💖