2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ما کرجیم خونمون یک میلیارد و ششصده

یه خونه تو یه جای معمولی با متراژ ۱۴۰ متر

خلاصه بگم خونمون میلیاردیه اما تو فشاریم بخاطر گرونیا

پدیده ی جدیده

میلیاردر های فقیر ک میگن ماییم  

این کاربر طبع طنز خودرا از دست داده و حوصله هیچکس و هیچ چیز را ندارد 

یکی از شهرستانهای اصفهان همه جا کرون شده خونه های منطقه ما همونه فک کنم تخریب کنیم مصالحشو بفروشیم گ ...

حالا چرا دوست داری گرون بشه؟

دخترای قشنگم دوستتون دارم... هر چی آرزوی خوبه مال شماها🥰🥰 دوستان برای آرامش و سلامتی مادر عزیزم صلوات بفرستین. مادرم خیلی سختی کشیده💔💔 
اجاره ها هم هرسال دوبرابر میشه متأسفانه خداخودش به دادمون برسه 

تازه من بامامانم تویک ساختمون  زندگی میکنم اونام هرسال هی میکشن روش

واژه ترشیده مال دورانیه که زن هاهنری بجزشوهرکردن نداشتن برای زن توانمندامروزی ازدواج صرفایک گزینه است نه تنهاهدف زندگی 

بچهامن میتونم‌یه خونه ساخت بالا تقریبا کلنگی بگیرم تو یه منطقه خیلی پایین بدمش اجاره و وام بگیرم قیمت خونه ۲۴۰تومن هست من ۷۰تومن دارم ۷۰تومن هم ماشین بفروشیم بقیه اش وام و رهن خونه،به نظرتون خوبه؟؟خودمونم خونه ندلریم شوهرم قبول نمیکنه‌میگه بزار تا‌پولامون جمع کنیم ولی میدونم‌امکان نداره،یا زمین بخریم باهاش بسازیم ک نو ساز باشه؟

اخرش 
ما کرجیم خونمون یک میلیارد و ششصده یه خونه تو یه جای معمولی با متراژ ۱۴۰ متر خلاصه بگم خونمون میلی ...

وای اره ☹️چجوربخریم خودموبکشم شاید۳۰۰و۴۰۰بشه☹️باطلاوخونه

با اون پول مهاجرت کن چه کاریه اینجا خونه بخری انگار قبرتو خریدی اینجا اخه ارزش زندگی داره؟اینجا فقط ...

همچین میگین مهاجرت انگار از این کوچه باید بری اون کوچه

با این دلارر کلل فامیل باید خونه هاشونو بفروشن تا مثلا بتونیم مهاجرت کنیم،حالا رفتیم شغل آماده مگه منتظر ماس؟

با این پس اندازهای ما از تهران به کیش فقط میتونیم بریم🙄😐

❤Che khobe ke daramet