2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزازه برم خونه م

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست
چند خریدی؟ از کجا باید بخریم؟ باید بگیم چی؟ اندازش چقدره؟

ببین اندازه دوربینش قد ی پیچه

اندازه متعلقاتش قد کف دست

باید بزنیش ب پاور بانک ب شارژ تا بتونه مداوم انلاین نشون بده

همه جا هست ولی الان گرونه ۱ تومن ۱.۵ شده من ۸۹۰ خریدم

چند خریدی؟ از کجا باید بخریم؟ باید بگیم چی؟ اندازش چقدره؟

دنبال دوربین و شنود نرو بشین تو خونه ی خودتو تمام

گاهی پیشگیری بهتر از درمانه

اگر خدایی نکرده گول خورده باشه غلطی بکنه اونوقت تو تا ابد تو ذهنت تصویر و صدا میمونه نکن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من ی دوربین فلتی دارم اگر تهرانی بفرستم واست هم صدا رکورد میکنه هم تصویر انلاین هم میتونی نگاه کنی

نه تبریزم..... از کجا میتونم بخرم...

یه صلوات واسه اینکه نی نی مو سالم بغلم بگیرم بفرستید
ببین اندازه دوربینش قد ی پیچه اندازه متعلقاتش قد کف دست باید بزنیش ب پاور بانک ب شارژ تا بتونه مدا ...

چ خوب 

اسمش چیه؟

دوربین چی باید گفت؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜
دنبال دوربین و شنود نرو بشین تو خونه ی خودتو تمام گاهی پیشگیری بهتر از درمانه اگر خدایی نکرده گول ...

من ک خونه ام

برا کسی پرسیدم

کلا خیلی خوبه همچین چیزی داشته باشع ادم

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜