2777
2789
عنوان

شوهرم نمیزازه برم خونه م

| مشاهده متن کامل بحث + 534 بازدید | 38 پست

خب بگو خونه ی مادرت هم رفت و امد زیاده ممکنه کرونا بگیری. بگو ارامش ندارم

🌻🌱💎 حتی اگر بدانم که دنیا فردا تکه تکه خواهد شد باز هم درخت امیدم را عاشقانه میکارم.😍🍃چقدر جهان می تواند زیبا باشد ،اگر در آن فقط هنر و لذت و عشق وجود داشت!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

والا منم حس بد گرفتم چ برسه ب تو😐

یهو برو .بدون خبر

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من دقیقا تو اوج کرونا باردار شدم و الانم شیش ماهم بخدا ی روزم خونمو ترک نکردم

از اولشم شوهرم هی میگف برو خونه مامانت من میمونم خونه اخه کرونا زیاد شده و من همش تو بانکام خدایی نکرده مشکلی پیش نیاد ..هی پیچوندمش تا الان ک دیگه کلا ب این وضع عادت کرده

بابت همه چی ازت ممنونم خداجون

حتما بساطی تو خونه داره یواشکی دوربین بزار دیگه هم بهش گیر نده فقط خونه بپا اگه دیدی راست میگه خب باخیال راحت بمون پیش مادرت اگع هم خطایی دیدی پدرشو دربیار تنها راهی هست که خیالت راحت میشه

دی شیخ باچراغ همی گشت گرد شب / که از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست . گفتند یافت می نشود جسته ایم ما/ گفت انکه یافت می نشود آنم ارزوست 

واقعاجالبه 

من تو بارداری و زایمان ونگهداری بچه دست تنها بودم ( سرکارم بود )

چرا همه فک می کنن تا باردار شدن باید برن یه جایی بمونن

به شوهرت بگو خونه مامان تعداد یشتر خطرناک تره 

از کرونا خیلی میترسی نباید بری سرکار 

عزیزم هیچ چیز خاصی نیست.اصلا هم به دلت بد راه نده.فقط نگرانته.ولی بگو هرجاباشیم باهم باشیم.و اینکه خودنه خودت راحتتری

از زندگیم همونقدر انتظار دارم👀که تلاش میکنم🤑😍
من ی دوربین فلتی دارم اگر تهرانی بفرستم واست هم صدا رکورد میکنه هم تصویر انلاین هم میتونی نگاه کنی

چند خریدی؟

از کجا باید بخریم؟

باید بگیم چی؟

اندازش چقدره؟

💙میشه برای نینیم نفری یدونه صلوات بفرستین؟💙امن یجیب المضطراذا دعاه و یکشف السوء🙏 💜منم براتون صلوات میفرستم💜