2777
2789
عنوان

تجربه من برای بلند شدن مژه ها

25355 بازدید | 56 پست

بچه ها 

یه نفر تایپیک زده بود که پماد ویتامین آ چشمی مژه ها رو خیلی بلند میکنه توی یه ماه 

من یه ماه زدم هیچ فرقی نکرد.....

شماها چه راهکاری بلدین واسه بلندشدن مژه ها بعدم چی خوبه که ضخیم بشن واسه من نازکن ضخیم نیستن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خداوکیلی چراهیشکی ازخودش راضی نیست خواهرم مثه دسته گل میمونی چیکارشون داری اخه 

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...

منم بلایکین

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم

من مژه هام هرپرپشته هم بلند ولی وحشیه مدلش تویه راستا نیستن درهم برهمن اصلااا نمیتونم خط چشم بکشم 😒

همه دخترا حداقل یه بارپرسیدن "چرا"؟؟؟                                  وشنیدن چون تودختری !                                                       همینقدرتلخ ...
بمنم بگید 

عزیزم منم تو تنظیمات نی نی سایتم از این هفته شمارایی که برا بارداری هست گذاشتم اما نمیدونم چرا نمیاد

میشه بگی چیکار کنم؟؟

ازتون خواهش میکنم برای آزادی بابام دعاکنید،حال دلم این روزا خیلی گرفتس بابام یک سالو نیمه زندان دوتا زن داره ۸تا بچه خلاصه بگم شرایط زندگیشون سخته غصه خانوادم و غصه زندگی خودم راحتم نمیزاره از ته دلتون خواهرانه برامون دعاکنید.ممنونم
مگه دیدیش

نیازبه دیدن نداره همه خانوما خوشگلن

هیچی نزن

من همه راه هارو رفتم 

تو اینستا خودندم مخلوط وازلین و روغن زیتون و ویتایین E که کیزدم شب بعد صبح ک بیدار میشدم از هر چشمم چهار پنج تا مژه میوفتاد تا دوهفته میزدم

روغن کرچک زدم که هیچ تاثیری نداشت اینو تا دوماه میزدم

الان ک فکرمیکنم نیمدونم با کدوم منطقم رفتم وازلین زدم😐

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙