2777
2789
عنوان

تجربه من برای بلند شدن مژه ها

| مشاهده متن کامل بحث + 25355 بازدید | 56 پست
وازلین 😳😳😳😳😳😳😳بابا ترکیباتش اشغاله به هیچ جاتون نزنید حتی ب مو

خیلی جاها خوندم ک خوبه تو معتبر ترین سایتا

اره افتضافه

چقدم چشمام میسوخت تا صب

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس اینم امتحان کنم  ضخیم هم بشن خیلی خوبه پر پشت نشون میدن

من فقط بلندو دوس دارم 

عضو اکیپ  علمی تخیلی 😁🤐🤦‍♀️                    عشق یعنی در میان غصه های زندگی یک نفر باشد ک ارامت کند ❤🤷‍♀️
اخه یه نفر نوشته بود با ویتامین آ مژه ها خیلی بلند شده  شایدم واسه هر کسی نتیجه نده

به نظر من ژنتیکیه

آیلین سابق /تو ماهی و من ماهی این برکه ی کاشی اندوه بزرگیست زمانی که نباشی... هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم اندوه بزرگیست چه باشی،چه نباشی🌙
شوخی میکنم.ببین مژه بلند باید توژنت باشه ربطی نداره هرچقدم برسی بهشون. میتونی ی ریمل خوب بخری ک بلند ...

ریمل خوب میزنم مژ هام خیلی بلند میشه 

دوس دارم طبیعی بلند باشه

خیلی جاها خوندم ک خوبه تو معتبر ترین سایتا اره افتضافه چقدم چشمام میسوخت تا صب

باباتوجه نکن به اونا تو خود همین نینی سایت خیلی جالبه میان به هم پیشنهادم میدن 

وازلین من تنها جایی ک میگم استنفاده کنن ب کسیه ک راکوتان میخوره اونم باید پر کنه تو دماغش همین

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

آره  چجوریاس واس اونا تاثیر میزاره

تاثیرش خیلی محسوس نیست

منظورم از ژنتیکی اینه ک اگه به طور ژنتیکی مژه هات بلند باشه بلنده اگرم نباشه با هیچی بلند نمیسه یا اقلا تغییر محسوسی نمیکنه

باباتوجه نکن به اونا تو خود همین نینی سایت خیلی جالبه میان به هم پیشنهادم میدن  وازلین من تنها ...

اشتباه کردم.... تازه فکرمیکزدم خب اینا شاید مژه های نازکمه لازمه ریخته بشه بعد کم کم مژه هامو ضخیم میکنه😂😐😐😐

باباتوجه نکن به اونا تو خود همین نینی سایت خیلی جالبه میان به هم پیشنهادم میدن  وازلین من تنها ...

وازلین بیشتر واسه زخم اینا خوبه به نظرم من واسه زخم زدم سریع خوب شد

اشتباه کردم.... تازه فکرمیکزدم خب اینا شاید مژه های نازکمه لازمه ریخته بشه بعد کم کم مژه هامو ضخیم م ...

نههه بابا ، من ک هرکس اینجا بگه میخوام بزنم میگم نزن برو ترکیباتشو بخون به مو هم نزنید کلا بنظر من 

الان مژه هات کمن؟ راجب روغن سیاه دانه و تقویت مژه اکسلیا تحقیق کن باهمم هیچ وقت دوتا محصولو استفاده نکن تو اینستاگرام چندتا بیوتی بلاگر هستن ک میتونن کمکت کنن ولیییی به نظر اونام اکتفا نکن از همشون بپرس از پزشکم بپرس

اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّد و عَجِّل فَرَجَهُم برای سلامتی و حال خوب پدر و مادرم یک صلوات مهمونم کنید منم حتما لایکم کنید برای شما میفرستم ممنون از انرژی خوبتون  

نههه بابا ، من ک هرکس اینجا بگه میخوام بزنم میگم نزن برو ترکیباتشو بخون به مو هم نزنید کلا بنظر من&n ...

نه مژه هام معم. لیه نه کم نه زیاد ولی خب میخواستم پر بشه

نشنیده بودم حالا یه سرچی میزنم تشکرات❤️