2777
2789
عنوان

دیشب مثلا سالگردمون بود 😭😭 بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 55 پست

نگاکن شوهر من وقتی پول نداره چیزی واسم نمیگیره فقط تبریک میگه خودش گفته دوس نداره الکی از سرش بازکنه خجالت میکشه واسه همین دوتا ازتولدامو که باهاش بودم هیچکار نکرد ولی واسه سالگردمون جبران کرد سوپرایز کرد فکر کنم شوهرتوام همینجوریه اگه دستش خالیه ولشکن بهش بگم من به یه تبریک و بوس هم قانعم 

بنظرم زیادی حساس شدی . مردا اینجوری که ما راجب سالگرد  و تولد و... فک میکنیم فکر نمیکنن و براشون اهمیت نداره منظور خاصی هم ندارن . بنظرم خودتو واسه چیزای بی ارزش ناراحت نکن
هم مامانم هم ماما ولی مامان بودن جذاب تره😚😍😍😍😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به اینکه کادو گرفتی و اون نگرفته کاری ندارم. ولی در کل زیاد درباره مناسبتای زندگی مشترک سخت نگیرید. ...

منم همسرم سالگرد ازدواجمون هیچموقع یادش نمیمونه اولا ناراحت میشدم الان میرم خرید پولشو ازش میگیرم میگم اینم کادو دیگه هم ناراحت نمیشم هیچ خوشحالم میشم

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

نه عزیزم سعی کن اطلاعاتت رو راجع به آقایون و زندگی مشترک بالا ببری، توقع رو بذار کنار و از زندگی و همسرت و در کنار هم بودن لذت ببر. همسرت مرده خوبیه.

ناراحتی نداره ولی بعدتر در یک موقعیت خوب بازبان نرم و خوب و مهربون نیاز ها و علایق خودت رو بدون غر زدن و بد گفتن از همسرت بهش بگو. بگومن دوست دارم مناسبتها شده در حد یشاخه گل هم شده هدیه بدی و...

تو خوبه شوهرت عذر خاهی میکنه   اگ شوهر من بود میگفت بیخود کردی شام و کیک درست کردی😐😐کلا عصبیه

نه صب زنگ زد گف ببخشید پول نبود چیزی بخرم بابت اینم ک خوابیدم بهت توجهی نکردم و باهات وقت ن گذروندم متاسفم و معذرت میخوام. اما درد من اینه دو ما پیش ی ماه پیش پول داش چرا اونموقع نخرید ی چیزی یا لااقل یادش باش اومدنی با روی خوش بیاد خونه منم رفتم استقبالش بغلم کمه تبریک بگه

من تاحالا یبارم کادو ب شوهرم ندادم😐😐😐😐یا تولد هم براش نگرفتم   اونم بیشتر اوقات سالگرد ازدواج یا تولدم یادش نیست اما  همیشه کادو برام میگیره خدایی

😘برای سلامتی تو راهیم یه صلوات بفرستید مرسی😍
آخه بد بختی مال من اون تولدم یادش نبود فقط سال اول عقد بدش 2 بار تولدم شده یادش نمونده باز آذر ماه ت ...

زیاد سخت نگیر اینجور که میگی مرد خوبیه و بی احساس نیست . مردا دغدغه و فشار زندگی روشون زیاده نمیتونن مث ما تدارک ببینن.

عزیرمن الان ۸سال ازدواج کردم شوهرم هیچ وقت بهم تبریک نگفته من روز تولدش بهش تبریک میگم حتی براش جشن میگیرم ولی این هنوز تواین ۸سال بهم تبریک نگفته اصلاهم نمیدونه تاریخ تولدم 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
عزیزم تو این زمونه همه مردا بخاطر فشارمالی هیچی یادشون نمیمونه ناراحت نباش درکش کن 

اوففف آخه میدونی دلم پره دوران نامزدی مونم چندان جالب نبود منم دوس دارم تجربه کنم خو  این چیزارو حداقل ی بار 😔

آخه بد بختی مال من اون تولدم یادش نبود فقط سال اول عقد بدش 2 بار تولدم شده یادش نمونده باز آذر ماه ت ...

من دوروزقیل تولدم هی میگم تولدمه بعدشم برای خودم پروفایلم تولدم مبارک میزارم 😂😂😂

دخترم تمام هستیمه💕برای عکس تگم کنید😘
ینی من خیلی حساس شدم 😒😂

عزیزتواین۸سال نه بهم محبت کرده نه تبریک بهم گفته حتی طلاها دستم گفت بفروش بهم بده ماشین سنگین میخواست بیاره گفت برات میخرم هنوز رفته برام بخره بعضی وقتها بهش میگم گوشواره ندارم لااقل گوش واره برام بخرم فتنه رومیکنه 

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲
خواهری غصه نخور من از سال ۹۵ با همسرم تو دوران نانزدی و دوستی و ازدواج بودیم تنها کادو که بهم داد یه ...

نه خدایی مال من گفتم بیرون میره همیشه ن گاهی برام کادو می‌خره در حد. توان گل هم می‌خره حتی میاد گاهی از حیاط محل کارش میچینه میاره بعضی اوقات‌ 

شوهر منم همینه تولد مو خودم بهش گفتم فقط بهم تبیک گفت دریغ از یه شاخه گل😕

😒😒😒

ولی من مثل اون نیستم یادم میمونه کادو هم میخرم. 

مال منو پارسال خونه بود اصلا چیزی نگف آخر شب گفتم تازه یادش افتاد