2777
2789
عنوان

دیشب مثلا سالگردمون بود 😭😭 بیاین خانوما

| مشاهده متن کامل بحث + 699 بازدید | 55 پست
مردا همه اینجورین وقتی زنگ زد معذرت خواهی کرد نباید می گفتی اشکال نداره باید بگی چ انتظارایی داری از ...

حاملم نمیخوام دعوا بشه چن باری گفتم میخواست بره تو مخش میرفت دیگه

😒😒😒 ولی من مثل اون نیستم یادم میمونه کادو هم میخرم.  مال منو پارسال خونه بود اصلا چیزی ...

از این میسوزم که برای خواهرش و مادر هم مناسبتی باشه میره شیرینی میگیره پول میده بهشون خدایا این چه شانسی بود 😦

نــَــﺦ ﺩﺍﺩﻥ ﻫَﻤﯿﺸــه ﻫــﻢ”ﺑـَــــﺪ“ﻧﯿﺴــــتﺑــــﻪ ﺑَﻌﻀﯿــــﺎ ﺑﺎﯾــــﺪ ﻧـَـــﺦ ﺩﺍﺩ تا“ﺩَﻫﻨﺸــُــ😖ــﻮنو” “ﺑــﺪﻭﺯَﻥ”  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن همینکه گاهی کادو میگیره ب یادته ینی از رو قصد نیس کاراش خب شاید توان مالیشو نداره همینکه خوش باش ...

آره می‌خره. 

خدایی تجمل برام خنده داره شام پختم قورمه سبزی یدونه کیکم درس کردم کجاش تحمله ک بخوام همسرم دوساعت باهام باشه کیک بخوریم فیلم ببینیم 

عزیزم اگر تنها دعدغه ومشکلت باهنسرت اینه خدارو شکر کن شوهر منم کلن اهل این چیزا نیس فقط گل میگیره اونم اگر طبیعی باشه چنتا رز قرمز هر سال همونه یه چن سالم عادت کرده بود از این گلدون کوچیک مصنوعیا میخرید باورت میشه به سال قرمزشو خرید دخترم بعد چن وقت شکوند سال بعد همون بنفششو خرید...خب بلد نیس عیب نداره درعوص کلیی حسن وخوبی داره خوبیاشو ببین

خودم...خواهرم...شوهر خواهرم....برادرم...زن برادرم.....برادر شوهرم...بهترین دوستام....بهترین افرادی که میشناسم....همکارام....همه کادر درمانیم....خسته ایم....نا امیدیم....لطفا توخونه بمونید...و اگر بیرون میرید ماسک بزنید...این فکر لعنتی که هر لحظه ممکنه یکی از این عزیزان رو از دست بدم....جهنم زندگی منه....لطفا هیزم به آتشی که در ذهن من روشن است نگذارید.‌‌.😔
نگاکن شوهر من وقتی پول نداره چیزی واسم نمیگیره فقط تبریک میگه خودش گفته دوس نداره الکی از سرش بازکنه ...

دیشب سر سفره شام گفتم دیگه. ولی الان س سال همینه نمیگم بده هااا نه ولی خو منم مناسبت رو دوس دارم برام سوپرایز کنه

زیاد سخت نگیر اینجور که میگی مرد خوبیه و بی احساس نیست . مردا دغدغه و فشار زندگی روشون زیاده نمیتونن ...

اوففف اوف نمیدونم که  تو این 3 سال اصلا برام مهم نبود. الان شاید حاملم حساس شدم یا احساس نیاز میکنم بد س سال اینجورم وقتی دیگرانو میبینم ی جوری میشم

دیشب سر سفره شام گفتم دیگه. ولی الان س سال همینه نمیگم بده هااا نه ولی خو منم مناسبت رو دوس دارم برا ...

همه زنا دوس دارن دیگه بعضی از مردا اینکارو یاد ندارن ولشکن کامتو تلخ نکن

اوففف آدم یکم سختش میشه اینجور مواقع 

اره ولی خودم خیلی ناراحت میشم ولی اون اصلا بهم اهمیت نمیده

السلام علیک یا ربیع الانام و نضرة الایام                              سلام بر تو ای بهار خلایق و خرمی روزگاران                               بهار۱۴۰۲

حق داری درکت میکنم شوهر منم تو پنج ماه عقد یه کادو نداده با اینکه خودم به زبون آوردم که دوست دارم ازت یه کادوی هرچند کوچیک بگیرم

خیلی ناراحت کنندس میدونم 

متاسفانه کاریشم نمیشه کرد بیخیال شو و انتظارتو بیار پایین 

وکیل دادگستری و عضو کانون وکلا هستم .سوال حقوقی داشتید میتونم کمکتون کنم