2777
2789

شر بگیر بزار بپزه بعد یه لیوان ماست اظافه کن بزار بمونه دوروز روشوبپوشون تکون نده

خدایا شکرت واسه امیرعلیم که بعد از کلی انتظار بهمون دادی.امیر علیم منو بابایی عاشقتیماا مامانی....دوس جونیااا واسه اینکه پسرم همیشه سالم باشه یه صلوات میفرستین واسش؟مرسی مهربوناااا💚💙💚

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شیر بزار بجوشه بعد ولرم که شد یه قاشق ماست تازه با یکم از شیر بردار همبزن بعد بریز داخل شیر درب ظرف شیر رو بزار بعد یه پتو بنداز روش تا هفت ساعت اصلا بهش دست نزن بعدم که ماست شد سریع بزارش تو یخچال 

خدایا شکر❤

شیر رو بجوشون بزار سرد بشه به حدی که انگشت بزنی احساس گرما کنی نسوزی  به مقدار شیرت چند قاشق ماست همبزن لریز توش همش بزن بزار هفت ساعت بمونه بعدم یه روز تو یخچال باشه بعد بهش دست بزن ماستشم از اون پگاه سر قرمزا المینیومی هستن بزن بقیه ماستا مثل سون و اینا نمیگیره 

شیر بزار بجوشه ،بعد زیرشو خاموش کن صبر کن کمی خنک بشه، انقدری ک انگشتتو زدی توش سردنباشه اما دستتم نسوزه،بعدم چندتا قاشق ماست بریز توش و درشو ببند و بعدم توی پتو مسافرتی یا زیرسفره ای بزار و بپیچون تا ۴،۵ساعت بزار همونجوری بمونه 

توروخدا منو لایک نکنید،ممنون،رَبِّ   لا   تَذَرْنی   فَرْداً    وَ    أَنْت   خَیْرُ الْوارِثین

شیر گرم کن بعد بزار سرد شه یکم ماست ترش بریز توش و بزار یه جای تاریک و روشو یه چیزی بنداز یه شب بزار

دستور مامانم اینطوری درست میکنه!

هر چقدر ادمهارو بیشتربشناسی تنهاییت دلچسب تر میشه :)

مامان من شیرو میزاره گرم شه بعد بهش یکم ماست اضافه میکنه در ظرف و میبنده میزاره یه صب تا شب یجای گرم بمونه اکثرا پتو مسافرتی میپیچه دور ظرفش 

و اینجوری درست میشه😑 جزئیات و بلد نیستم

کلیک کنید تاپیک عکس قبل و بعد عملم با نیک تبار  بینیم که فرم نداره و اخلاق و شرافت کاری خودش و منشیش صفره شما گول نخورید مثل من هیچی سخت تر از گیر افتادن تو جایی که بهش تعلق نداری نیست :)  اگر همه مثل هم فکر کنند در حقیقت هیچکس فکر نمیکند #فمینیست 

شیرو میجوشونی بعد میذاری سرد شه بعدش میای به ازای هر لیتر شیرت ۲ قاشق ماست میریزی تو شیر بعد هم میزنی بعدش میپیچی دور یه پتویی چیزی تا ماستت درست شه

پرورده کوردم ایلام خاکمه❤ تیکر کنکورمه😍توروخدا لایک نکنین🙏

شیرتو گرم کن بزار تا به دمایی برسه که انگشتو میزاری توش نه بسوزه نه سرد باشه بعد ماستو به شیر اضافه کن دور پتو بپیچ بزار بجای گرم بعد یه روز بردار بزار یه روز هم تو یخچال باشه

آدما دروغن........🔗برای اینکه عاشقت شن 🖤بهشون دروغ بگو،.  بهشون دروغ بگو ......😏 اینجا خیلی وقته عقیده ها مردن فهمیدم همه دریده ها گرگن نمی دونی طرف رفیقه یا دشمن🤷🏻‍♀️🔪💔..... اره قدیما فاز برعکس بود لااقل حرفات یه کم طعم خوبی میداد 🤏🏽✨..........تاتحویلت گرفتیم یابو برت داشت😏...ولی قبلنا یادت نی انگار اخ یی یسری ادما لال بودن ایکاش😸👐🏿 ...... باید برم🚶🏻‍♀️ ....شاید یه روز دلیلش و بهت بگم.....👌🏼🙂