2777
2789
عنوان

قیمت جاروبرقی الجی کسی میدونه چنده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 499 بازدید | 64 پست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این دو قلوهاش ۴۰ میلیون بود   ولی خودم در کل یخچال دوقلو دوست ندارم  پهن شیکتره به ن ...

آره تکی بهتره باز تاپیک به خواهرم فردا نشون میدم  ممنون 

قبرامام حسین علیه السلام دریست ازدرهای بهشت،😍❤️😍❤️😍❤️😍
 نه گلم ساید من الان ۸۰ چه خبره😂

ولا من از قیمتها اصلا خبر ندارم خواهرم نامزد کرده دیگه گفت وسایل برقیمو بخرم تا گرونتر نشده  

الجی جاروبرقیش خوب نیستا، سال 97 من جاروبرقیشو خریدم واسه جهیزیه، 2تومن بود اما دیدم سیمش خیلی کوتاهه و صداش افتضاح بلند رفتم پسش دادم و بجاش آاگ گرفتم 3200، چندروز پیش همون مدل الجی رو دیجی کالا زده بود 7تومن!!!الجی اصلا نخرید ،باز پارس خزر و پاناسونیک رو من بیشتر تایید میکنم، اگرم واقعا جنس خوب و عالی میخواین مارکایی مثل فیلیپس، آاگ، بوش بخرید 

اگر جواب بی ادبی و گستاخی یه عده رو نمیدم، برای حفظ شأن خودمه، وگرنه ضایع کردن آدمای بی شخصیت واسه من کاری نداره، و اینکه دوس ندارم کاربریم بخاطر یه آدم بی ارزش به فنا بره😊
الان شش تومنه ولی هنوز نخریده

جاروبرقی ال جی خوب نیس اول بوش اصل اگر ویر باید بعد فیلیپس بعد سامسونگ 

دوستای گلم حدس زدم شناسایی شدم این کاربری رو میترکونم با اسم دخترم مجددا عضو میشم 
الجی جاروبرقیش خوب نیستا، سال 97 من جاروبرقیشو خریدم واسه جهیزیه، 2تومن بود اما دیدم سیمش خیلی کوتاه ...

دوستم ممنون گفتین،،با این قیمت‌ها  حداقل بتونه مارک خوب برداره