2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست
حس شیشمی؟ ماشین اسممون در میاد؟ 

نمیدونم هستم یا نه😂😂😂.

اول آبان اسمت درمیاد

ان شاء الله...بزار یه دعا واست بنویسم😊😉😁😂😂😂🥰🥰😇😇🤩😍😍

ان شاء الله هرکی به هرچی میخواد برسه،خیلیییییی زوددددددد🤲🤲🤲🤲🤲🤩😍🥰😍🥰😍🥰😍😍🥰😍🥰😃🥰😃🥰😃😀🥰

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
سلام استارتر جان عزیزم اگه کسی بود منم میشه یه سوال بپرسم لطفا ممنون ❤️ 

آره عزیزم 

هستن یه کاربر اسمش محدثه بود حسش خوب بود

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مهربونی کم حرفی یکم تپلی وقتی ناراحتی اصلا حرف نمیزنی

عزیزم حستو یکم در مورد منم میگی لطفا اگه مطمئن نبودی هم عیبی نداره 🌹 @محدثهجون  

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
آره عزیزم  هستن یه کاربر اسمش محدثه بود حسش خوب بود

ممنون عزیزم تگ کردم🧡

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
از من میگی یکم؟.

تووووو🤔

شیطونی،قدت ۱۶۲

وزنت ۵۶

دانشجوی معماری

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
تووووو🤔 شیطونی،قدت ۱۶۲ وزنت ۵۶ دانشجوی معماری

منو کامل بگو

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

😭😭😭😭😭😭😭😭😭منننننن😭😭😭

کسی ک میخواد دعواراه بندازع نیاد تایپکم رو بهم نریزه ممنونم❤به تایپک هام گیرندید ، سوال دیگرانو هم میپرسم اینجا💙  درخواست دوستی قبول نمیکنم  درخواست ندید🙏
تووووو🤔 شیطونی،قدت ۱۶۲ وزنت ۵۶ دانشجوی معماری

فقط شیطونش درست بود😄

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
عشقم راستی گفتی من موهام خیلی بلنده  من موهامو شهریور کوتاه کردم 😂دو باررر

وااااااااااییییی😍😍🥰🤩😇🙂😇🙂😇😂😇😂😂😂😂😂😂

الکی الکی گفتماااا😂😂😂

حدس میزدم از کمرت بلندتر باشههه موهاتتتت

وااااااااااییییی😍😍🥰🤩😇🙂😇🙂😇😂😇😂😂😂😂😂😂 الکی الکی گفتماااا😂😂😂 حدس میزدم از کمرت بلند ...

😅از گردنم کوتاه تر شد

نه،حدس زدم.😍🙂

چهره منوبگو ببینم چی میکنی عزیزم سعی کن حستو قوی کنی الکی الکی نگو 😃😃😂👌ببینم کار میکنه یا نه

خو ریدمان بیشتر/ عاخا من برم بای      /

عزیزم منم یکم میتونی بگی لطفا 

اَاااا..... هم سنیم ولی😂😂 من ۷۴

عه خوشبختم😂😂

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨