2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوست داره ولی هنوز جوی نیس واسش..‌رشتتو قبول میشی ..ازدواج فعلا نمیکنی تا سه سال آینده چون درگیر درس ...

به منم میگی کی ازدواج میکنم؟ با اونی که تو فکرمه یا نه؟ با آشنا یا غریبه؟ شغلش چیه؟

واسه بارداریم چی کی 

چی بگم؟😂😂

وقت زایمانتو بگم؟😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐

سلام استارتر جان عزیزم اگه کسی بود منم میشه یه سوال بپرسم لطفا ممنون ❤️ 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
۱۵ ابان

از من میگی یکم؟.

همیشه شاد باش و بخند😍🤩✨💛✨💛میدونستی که روانشناسی میگه شما خیلی بهتر میتونید رو آدمایی که تنهایی رو ترجیح میدن ، حساب باز کنید ، تا آدمایی ک اجتماعی تر هستن و با همه دوستن! آدمای تنها ، تنهایی رو ترجیح میدن ، چون هر آدمی سلیقشون نیست و اگه یه آدمی پیدا کنن ک سلیقشون باشه ، خیلی واسش احترام قائل هستن؟✨✨💛✨💛✨✨💛💛✨💛✨✨
۱۵ ابان

عشقم راستی گفتی من موهام خیلی بلنده 

من موهامو شهریور کوتاه کردم 😂دو باررر

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘
😂😂😂😂😂😂فدا سرت شاید یه چندتا تار مو از سال های دورررررر دیدی😂

بزنم دعن معنو دس بندازم پارع کنم؟/  

من همیشع ی صندلی واسم کم بود ،کتم واسم تنگ بود ، کفشام برام کوچیک بود،ساعتم خواب میموند و من ازش جلوتر حرکت میکردم .دنیا برا من جای کوچیکیع ،احساس میکنم همع جا بستس و نمیتونم نفس بکشم، انگار همع این لحظع هارو قبلا دیدم، درختا، صدای ابشار،قورباغه ها، اونارو زمانی میبینم ک در حال مردنم/
وایسا بینم چن تا از شرام درست بود    /

عزیزم یکم حستو در مورد منم میگی لطفا اگه مطمئن نبودی هم عیبی نداره 🌹 

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی