2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست
اَاااا..... هم سنیم ولی😂😂 من ۷۴

عزیزم منم یکم میتونی بگی لطفا 

@mmmllllllmmmmmm  

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
عزیزم منم یکم میتونی بگی لطفا 

صورتت لاغره ؟ لبات باریکه لب بالا رو به بالا و ضخیم تره کمی ؟؟؟ حس ۶ ام نیسم حدس یا درست یا غلط😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منو کامل بگو

خیلییییی وروجکی،چش و ابرو مشکی.

لبات نازک....کتونی یغور میپوشی.

یکم خفن میگردی. رژ صورتی دوس داری....قاب گوشیت هم خرگوشیه.😍😇😂😇😂😇😂😂😂😂😂😂😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
صورتت لاغره ؟ لبات باریکه لب بالا رو به بالا و ضخیم تره کمی ؟؟؟ حس ۶ ام نیسم حدس یا درست یا غلط😂

تقریبا درست بود ولی من تا این حد تا الان به اجزای صورتم دقت نکرده بودم 😂🧡

خدایا ته نشین شد آرزوهایم ، کمی هم بزن زندگی ام را :)💙        دوست عزیزم حالا که امضامو دیدی میشه لطفا برام دعا کنی به خواسته قلبم برسم🧡😔خیلی  لطف میکنی 
خیلییییی وروجکی،چش و ابرو مشکی. لبات نازک....کتونی یغور میپوشی. یکم خفن میگردی. رژ صورتی دوس داری. ...

وروجک افسرده ... لبات اتفاقا حجیم و قلوه ای . خفن میگردم دوستم دارم ... رژ قرمز دوس ... گوشیم قاب نداره ... کتونی نمپوشم ... چشم قهوه ای عسلی ... عکس پروفم لبم باریک نی😂😂😂

🌼❤😎SEPI😎❤🌼پروفمم خودمم 😎با من اشنا بشید با سعادتا...             ممکنه بی ادبی یا انرژی منفی رو جواب ندم اما مطمئن باش جلوی یه حمله رو گرفتم 😂😂😂 و جوابای کوبنده ای دارم دلیل نمیشه با هر کسی قاطی شد 🤗         حالا اونا رو بیخیال خوبای سایت دوستتون دارم😍❤👌😘

کسی منو نگفت ☹️

تقریبا درست بود ولی من تا این حد تا الان به اجزای صورتم دقت نکرده بودم 😂🧡

ولی من دقت کردم آبانی نیستی احیانا ؟ ۴ ساله ازدواج کردی؟

ولی من دقت کردم آبانی نیستی احیانا ؟ ۴ ساله ازدواج کردی؟

نه آبانی نیستم ولی نزدیک گفتی 😂🧡

نه عزیزم مجردم 

چهره منوبگو ببینم چی میکنی عزیزم سعی کن حستو قوی کنی الکی الکی نگو 😃😃😂👌ببینم کار میکنه یا نه

سفید،صورت کشیده،موی صاف.

دندون ریز و یکم با فاصله،گوش متوسط.ابرو و چشم مشکی.لب کوشولو.

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
عزیزم منم یکم میتونی بگی لطفا  @mmmllllllmmmmmm    

مغروری یکم،ولی مهربون.سرت تو کاره خودته،هدفات بزرگه.

میشه ظاهر منم بگی چه شکلیه

چش ابرو قهوه ای،ابرو نازک،دماغت یه کوچولو قوز داره.دوس داشتی عمل کنی بهتر بود،وضع مالیتون متوسط

دلت عشق میخواد،با کائنات درگیری‌ یکم،قد ۱۶۵

کفش پاشنه دار میپوشی....خط چش دوس داری.بچه دختر دوس داری.