2777
2789
عنوان

کسی هس که حسش قوی باشههه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 988 بازدید | 228 پست
چش ابرو قهوه ای،ابرو نازک،دماغت یه کوچولو قوز داره.دوس داشتی عمل کنی بهتر بود،وضع مالیتون متوسط دلت ...

اره درسته عزیزم حالا میشه از ایندم بگی که کی ازدواج میکنم و ظاهرش و وضع مالیش چجوریه

برا حاجت دل منم دعا میکنین؟؟؟😢😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره درسته عزیزم حالا میشه از ایندم بگی که کی ازدواج میکنم و ظاهرش و وضع مالیش چجوریه

😂😂😂😂😂😂پیشگو نیستم که،حدس زدم اینارو

اینارو باید بری پیش بانو یُمیُل بپرسی.😂😂😂😂😂

دو سال دیگه ازدواج میکنی،پسره لاغر یکم،قد ۱۷۸،وضع مالی متوسط رو بالا،یه میکانیکی داره.خیلی هم دوسِت داره،ولی یه خواهرشوهر فضول و موزی داری.😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
😂😂😂😂😂😂پیشگو نیستم که،حدس زدم اینارو اینارو باید بری پیش بانو یُمیُل بپرسی.😂😂😂😂😂 د ...

فک کردم حس ششمی 😐اینا رو الان از خودت گفتی 😂

خیلی بدین که درباره من نمگین😣

این ویژگی هایی که گفتی به اون کسی ک دوسش دارم نزدیکه فقط مکانیکی نداره و انشالا ک دو سال نباشه😂امسال برسم بش

این ویژگی هایی که گفتی به اون کسی ک دوسش دارم نزدیکه فقط مکانیکی نداره و انشالا ک دو سال نباشه😂امسا ...

پس میشناسیش،ای ناقلا.

ولی تو کرونا نباشه بهتره که😂😂😂

خدایا هرکی حسادت میکنه،دروغ میگه،تهمت میزنه،دو به هم زنی و سخن چینی و فضولی میکنه،لعنتش کن،به خاک سیاه بشینه🤲😊🙂😊😍😑😐
فک کردم حس ششمی 😐اینا رو الان از خودت گفتی 😂

حس ششمی چیه؟😂😂😂😂😂😂😂😂

من این تاپیکو دیدم،اومدم تو،شروع کردم به حدس زدننن😂😂😂😍😍😆😍😍😆😍😅😍😅😍😅😍😅😍😅😍😅😍😅😍😅😍😍😍😂😂😂😂😂😂😂😂

اره😁 خب امسال عقد کنم عروسی بمونه برا بعد کرونا فقط بش برسم😊

چرا دوسش داری؟

راستی درباره منم بگو چطورم؟

😂😂😂😂😂😂پیشگو نیستم که،حدس زدم اینارو اینارو باید بری پیش بانو یُمیُل بپرسی.😂😂😂😂😂 د ...

عزیزم بنظرت ر به من حس داره یا میم؟با کدوم یکی ازدواج میکنم؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵
اره خیلی دوسش دارم  من اخه بلد نیستم حدس زدنم خرابه😂

میگم چراااا دوسش داری؟

بگو اشکال نداره،باحاله😂😂😂

عزیزم بنظرت ر به من حس داره یا میم؟با کدوم یکی ازدواج میکنم؟

میم باحالتره اسمش ظاهرا.عاشقت هم هست

میم باحالتره اسمش ظاهرا.عاشقت هم هست

خیلی باحالی

راجب خصوصیات همسر اینده ام چی فکر میکنی؟

اهل نی نی سایتم  چیزی هایی دیده ام توی این سایت    حتی نی نی یاری دیده ام که تعلیقم کرد و به ی دختر بچه ی ۱۸ ساله پیام داد خوشحال باش ترکوندمش😐😐😐برات متاسفم نی نی یار شب🙄اقتباسی از شعرای سهراب سپهری خدابیامرز داشتم     نوشته ی اعترضی به بی عدالتی از یک دختر مشرقی   از ادب و شخصیتت تشکر ویژه دارم نی نی یار ۵