2777
2789

راستش من خیلی وقت نیست که تحت نظر دکترم چون عجله دارم بهش گفتم یه عکس رنگی رحمم برام بنویسه. گفت مینویسم ولی زوده برات دردم داره هرجور راحتی انجام بده. الان میخواستم بدونم کسی میدونه هزینه‌ش ازاد چقدر میشه؟؟؟ بعد اگه میشه تجربتونو بهم بگین درباره دردش واینا. خیلی نگرانم و عجله‌م دارم

من یک سال پیش انجام دادم چون لوله هام باز بود دردش شبیه پریود بود خیلی وحشتناک نبود ولی کمم نبود .. به نظر منم اولای درمان خیلی لازم نیست عکس . من به خاطر آی یو آی انجام دادم  اونم مجبوری

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم همون دو سه ماه اول دکترم برام نوشت آزادش دویست و خورده ای بود فک کنم دقیق نمیدونم چون من آزاد نبودم. درد داشت خب نمیگم نداشت ولی کله دردش نهایت دو دقیقه ست بعد زود خوب میشی. مسکن و شیاف همرات ببر بخور خیلی راحتره

سلام شبتون بخیر

هزینه اش رو نمیدونم یادم نیست، 

ولی برای من به طرز وحشتناکی دردناک بود تا الان دردی به این شدت رو حس نکرده بودم، البته من چسبندگی هم داشتم، یه مقداری با اون مایعه باز شد یه از لوله ها هم نه. زمانش حدود ده دقیقه بود،تا یک هفته بعدش هم لکه بینی داشتم.

برا بعضیها میگن دردش خیلی زیاد نیست، فک میکنم اینایی که رحم و لوله هاشون سالمه و چسبندگی نداره، زیاد درد ندارن.

خیانت فقط جنسی نیست.خیانت،ذاتا ، طیفی است از هر رفتاری ، به ترتیبی که در آن لحظه ، کاری کنی ؛ که اگر همسرت و عشقت شاهدت بود نمیکردی...😊

عزیزم دردش رو به خودت تلقین نکنی هیچی نیست

اما تا میتونی انجام نده

این روشهای درمانی خیلی خوب نیستن

بجاش کمی ورزش و تغذیه درست رو بیار توی روتین زندگیت، مثل آب زیاد خوردن و حذف شکر و قند و محصولاتی که مواد نگهدارنده دارن

انقدر بدنت خوب میشه که راحت باردار میشی

وای من خودم یه سال واژینیسموس داشتم و رابطه دردناک الانم که معمولا دکتر میرم موقع معاینه دردم میاد و اذیت میشم پس موقع عکس رنگی با درد بزرگتری طرفم. خدا خودش کمکم کنه... شنیدم هزینه‌ش بین سیصد چهارصد تومنه

عزیزم دردش رو به خودت تلقین نکنی هیچی نیست اما تا میتونی انجام نده این روشهای درمانی خیلی خوب ن ...

مرسی عزیزم خیلی وقته دارم رو سلامت تغذیه‌مون کار میکنم ولی باردار نشدم طبیعی الانم سه ماهه تحت نظرم و واقعا عجله داریم.

مرسی عزیزم خیلی وقته دارم رو سلامت تغذیه‌مون کار میکنم ولی باردار نشدم طبیعی الانم سه ماهه تحت نظرم ...

آخه عجله، استرس میاره

و استرس اولین و بزرگترین معضله برای بارداری موفق

سعی کن تا میتونی آرامشت رو تقویت کنی عزیزم

بخدا تجربه کردم که میگم

من سر فرزند اولم دوسال درمان کردم تا شد

اما برای دومی واقعا فقط روی خودم کار کردم و به آرامش درونی رسیدم و خداروشکر ماه اول جواب گرفتم💜

آخه عجله، استرس میاره و استرس اولین و بزرگترین معضله برای بارداری موفق سعی کن تا میتونی آرامشت رو ...

من تو اقدامهای اولیه استرس زیاد داشتم انقدر که از استرس شدید پریودم نشدم. ولی الان واقعا استرس بارداری ندارم اگه عکسم هزینه‌ش هرچقدر بشه و خیلی خیلی دردناکم بشه میگیرم. من بیشتر افسرده و ناامیدم 

چیزی به اسم هیجان و استرس ندارم واقعا

من تو اقدامهای اولیه استرس زیاد داشتم انقدر که از استرس شدید پریودم نشدم. ولی الان واقعا استرس باردا ...

خب اینکه خیلی بدتره عزیزدلم

برو عکس بگیر اما اول امیدوار باش که ان شاالله جواب میگیری

ممنون گلم. ان شاءالله. برام دعا کنید

امیدواری قوی ترین معجونه💜

روی کاغذ بنویس به شکل یه نامه شکرگزاری خطاب به خدا

جوری که انگار به همه چیزهایی که میخوای رسیدی و داری شکرش رو میگی