2777
2789
یعنی برا ما اس نیومده برنده نشدیم ☹یعنی واقعا از ما نیازمند تر هست ☹خدایا عدالتتو شکر

والا تو یکی از تاپیک های من هست خیلیا واسه سرمایه گذاری رفتن ثبت نام کردن😑مردم به خودشون رحم نمیکنن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ینی برا کسی که اس نیومده دیگه برنده نشده؟؟ خدااا خیلیییی استرس دارم خیلی احتیاج دارم برام دعا کنید

ما که دو سری قبلا ثبت نام کردیم

پیامک بعد قرعه کشی نیومد

تحقیق کردیم متوجه شدیم که پیامک فقط برای برنده ها میاد

انشاءالله هر چی خیره ،همون برای شما پیش بیاد🙏🙏

میزکار ندیدم.این قسمت درسته ؟اینجا شمارمو بزنم؟

شماره نباید بزنی

وقتی میری تو سایت گزینه ی ورود رو میزنی

کدملی و رمزتو میزنی

وارد کاربریت میشی

بهد میز کار

بعد اعلام وضعیت قرعه کشی

خدایا شکرت.222🌾💵                                                          میشه تاپیکای انرژی + تگم کنید🥺💞
والا تو یکی از تاپیک های من هست خیلیا واسه سرمایه گذاری رفتن ثبت نام کردن😑مردم به خودشون رحم نمیکنن

☹واسه سرمایه گذاری چی من شوهرم وام ازدواج پنجاه میلیون بوده یکم قرص گرفته کار کرده حتما باید ماشین بگیره خیلی سخته برا رفتن سرکار نه خونه داریم نه وسیله تمام پس اندازمان همینه با امید رفتیم ثبت نام آخه انصاف نیست برا ما در نیاد ما عقدیم همسرم یه ساله خونه ماست چون از روستا نمیشه بده سرکار وضع مالی خودمونم خوب نیست باید ماشین بخره بده خونه خودشون اینجوری که نمیشه 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
یعنی برا ما اس نیومده برنده نشدیم ☹یعنی واقعا از ما نیازمند تر هست ☹خدایا عدالتتو شکر

منم به اندازه تو دلم خون،به عدالت خدا شکی نیست به عدالت اینا شک هست

البته ناامید نشو هنوز جواب رو تو سایت نزدن

☹واسه سرمایه گذاری چی من شوهرم وام ازدواج پنجاه میلیون بوده یکم قرص گرفته کار کرده حتما باید ماشین ب ...

دردناک واقعا، ماانقدر نیازبهش داریم که اگه به اسممون هم دربیاد مجبوریم ردش کنیم یه مدل پایین برداریم

بعدخیلیها براسرمایه گذاری