2777
2789
برید به این لینک اعلام کرده همه رو https://esale.ikco.ir/#!/lotteryWinnerList?sd=430&cd=118

😐این که یه چیز دیگ 

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم به اندازه تو دلم خون،به عدالت خدا شکی نیست به عدالت اینا شک هست البته ناامید نشو هنوز جواب رو ت ...

☹فدات شم انشالله یه بارم خدا امثال مارو خوشحال کنه

خدآیا بِه همسرم پول بِده🥺بتونه چند تا تیکه جهزیه شو و یه خوُنِه رَهن کُنِه بِریم سَر خونه زِندِگیمون🥺💔خُدایا جَهزیم قدیمی شُد دیگ ،دِلت نمیسوزِه☹گُنآه دآرم خدآجونم😗❤
😐این که یه چیز دیگ 

نتایج قرعه کشی ایران خودرو اونجا اعلام میشه. شماره پیگیری رو میزنید و بعد جستجو بعد نتیجه رو براتون میاره

باغ وحش ؛ تنها زندانی که زندانی هاش بیگناه ترین هستن 💔
عزیزم اونی که ارسال کردی مال دفعه قبله

نه گلم الان برای سایپا هم همین مدلی بود. شماره پیگیری رو زدم تو قسمتی که نوشته ، بعد جستجو زد شما برنده نشدید. البته مال ایران خودرو چیزی نزد ولی دوستان میتونن شماره پیگیریشون رو بزنن شاید واسه اونا نتیجه رو بیاره

دردناک واقعا، ماانقدر نیازبهش داریم که اگه به اسممون هم دربیاد مجبوریم ردش کنیم یه مدل پایین برداریم ...

☹بخدا چی بگم دلم خونه من تو این دوران عقد که بهترین دورانه باید خوشحال باشم با عشقم ولی همش ناراحتم میگم کاش ازدواج نمی کردم تو هم مث ما خدا کنه هم در بیاد 

نه گلم الان برای سایپا هم همین مدلی بود. شماره پیگیری رو زدم تو قسمتی که نوشته ، بعد جستجو زد شما بر ...

نه مال ایران خوردرو هنوز میزنه در حال بررسی جوابا هنوز نیومده

وزن فعلی ۶۲   وزن هدف ۵۹ 😍 انشالله به راحتی میرسم بهش 😉🥰
☹بخدا چی بگم دلم خونه من تو این دوران عقد که بهترین دورانه باید خوشحال باشم با عشقم ولی همش ناراحتم ...

زوجینی که پولدار نیستن تو زمان عقداسترس مالی کم ندارن

انشالله که گذرا باشه واست، سخته درکت میکنم

نه مال ایران خوردرو هنوز میزنه در حال بررسی جوابا هنوز نیومده

یعنی امیدوار باشیم؟ آخه میگن پیامک نیومده یعنی هیچی