2777
2789
عنوان

کدبانوها بیایید یه لحظه😘😍😘

144 بازدید | 8 پست

سلام به خانومای باسلیقه نی نی سایتی

کسایی که ترشی و شورهاشون عالیه لطفا کمک کنن

من میخوام برا اولین بار شور گل کلم درست کنم اما نسبت نمک و آب رو نمیدونم ممنون میشم نسبتش رو بگید

لطفا اگه میدونید دقیق بگید مثلا برا یه لیوان آب چند قاشق نمک؟؟

یه دنیا ممنون خانومای گل😘

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

من یبار از نی نی سایت دستور خیار شورو گرفتم خیای شور شد بنظرم از مادری کسی ک تجربه زیاد داره بپرس،مد ...

😁😁

ممنون🤗

من یه کلیپی چند وقت پیش اینستا دیدم در مورد خیار شور،تو این شیشه بزرگا ک مال سس مایونزه درست کرد.اول کف شیشه ۷ تا نخود ریخت بعد خیارهای ریز رو کیپ تا کپپ چید.هر ردیف ک خیارها رو میچید تو شیشه،دوسه تا حبه سیر و چندتا شاخه ترخون وفلفل قلمی هم میزاشت.خیلی خیارها رو فشرده چید تا شیشه پر شد.گفت بخاطر این باید خیلی فشرده باشه ک وقتی سرکه و آب نمک میریزیم تو شیشه،خیارها شناور نشن بیان بالای شیشه.وقتی شیشه رو پر کرد یه قاشق غذا خوری پر نمک دریایی اضافه کرد(گفت نمک دریایی برای خیارشور بهتر از نمک معمولیه). و یه قاشق مربا خوری هم شکر اضافه کرد.نصف لیوان فرانسوی دسته دار هم سرکه اضافه کرد .بعد شیشه رو با آب جوشیده خنک شده پر کرد و در شیشه رو محکم بست .گفت دوسه روز باید بیرون یخچال باشه بعد از دوسه روز به یخچال انتقال بدیم فکر کنم بعد از ده روز آماده میشه.و تو این مدت اصلاااا نباید در شیشه رو باز کرد چون خیار شور خراب میشه.

.
من یه کلیپی چند وقت پیش اینستا دیدم در مورد خیار شور،تو این شیشه بزرگا ک مال سس مایونزه درست کرد.اول ...

ممنون دوست خوبم😘لطف کردی مهربون😘