2777
2789

خانوما لطفا گزارش نزنید مث ی خواهر اگر کمکی از دستتون برمیاد لطفا دریغ نکنید. زندگیشون داره میپاشه ازهم بابام ی زن گرفته اونم 8 سال پیش ازاون موقع دیوونه شده مارو همش کتک میزنه بچه هاشو اصلا دوس نداره بهمون ن پول میده ن حرف میزنه باهامون باخوده من 4 5 ساله قههره با مامانمم همینطور همش پدربزرگم ک فوت کرده رو فحش میده فامیلاشونو صدا میکنه خونمون مامانم و مارو جلوشون خاروذلیل میکنه ابرو نمونده برامون ما دوتا عروس داریم خیلی خجالت میکشم مامانمو میکشه ب فحش.زنه صیغه ای بابام برامون دعا گرفته بود اون اوایل مامانم دیوونه شده بود ساعت4 نصف شب میرف کوچه مینشست گریه میکرد غذا میبرد تو کوچه میخورد همش مث دیوونه ها انگاری داره با یکی حرف میزنه یهو میخندید یهو میزد زیره گریه. الان بهتر شده.ولی بابام دیگ دوسمون نداره دارم دق میکنم منم مث خواهر کوچیکترتون بدونید تروخدا اگر دعانویس مجربی سراغ دارید بم معرفی کنید من چیکارکنم؟اینا مشکلشون خیلی حاده چن تا دعا گرفتیم رو بابام تاثیری نداشت مث این ک زنه طلسم و جادوی قوی برای سردی با مانوشته بابام میادخونه دیوونه میشه.دوس ندارم جداشن

پناه برتو ک بی واژه مرا میشنوی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.