نه دعا نخوندم.ولی یادمه چنان شوکی بهم وارد شده بود که شب و روز با خدا حرف میزدم و میگفتم تو باید کمکم کنی و نذاری مادرم بره.انگار صدای منو شنید و بهم کمک کرد.خدا خیلی مهربونه .گاهی واقعا به کمک میاد..
سوره واقعه نذر کردم تا14 روز خوندم(روز اول یکی روز دوم دوتا روز سوم سه تا به این ترتیب که رو چهاردهم 14 تا خوندم). و نذر چای و شیرینی رو نیمه شعبان.آش نذری با روضه برای امام حسن.
نمی دونم عزیزم ولی به خداوندی خدا تا بحال سر سوزنی مال حرام نذاشتم تو زندگیم بیاد حتی می رم خونه ماد ...
البته اینکه کسی خوش شانس نیست دلیل بر خوردن حرام نیست.خوش شانسی هم دلیل بر مقبولیت به درگاه خدا نیست.شما خوش شانسی خداروشکر.امیدوارم روز خوش واسه همه باشه
تصادف کردم اما خدا خواست وآسیب جدی ندیدم منکه یادم نمیاد صحنه تصادفو اما همه میگفتن تا ارتفاع زیادی پرت شده بودم وخدا خواست که به سرم ضربه نخورد وگرنه معلوم نبود زنده باشم یا نه
شاید داره بداخلاقی میکنه که تو ازش بدت بیاد و راحت طلاق بگیری و مثلا بری با یکی که بچه دار بشید مثل ...
نه بخدا بخاطر دوست داشتن من نیس .چون به چند تا از فامیلاشون بدیش گفتم اینم فهمیده برا همین لج کرده میگه مرد یبار حرف میزنه وقتی گفتم طلاق تمام .چند روز همش گریه میکنم که منصرف بشه میگه خودت بکشی واسم مهم نیس فقط برو مهریه ت هر چه در توانم بود میدم رفتی شکایت کردی بلایی سر خودت خونوادت میارم که از گرفتن مهریه پشیمون بشی