2777
2789
شکر خدا ایشالا همیشه زنده باشن دعای خاصی خوندین؟

نه دعا نخوندم.ولی یادمه چنان شوکی بهم وارد شده بود که شب و روز با خدا حرف میزدم و میگفتم تو باید کمکم کنی و نذاری مادرم بره.انگار صدای منو شنید و بهم کمک کرد.خدا خیلی مهربونه .گاهی واقعا به کمک میاد..

قطعن شده ولی یادم نیست ولی از این به بعد یادداشت میکنم که یادم بمونه اما الان با هر دین و مذهب و خ ...

خدا خودش کمک کنه واقعا نمیدونم چی قراره بشه اگه همینجوری گرونی ها ادامه داشته باشن

خدا ادمو از مریضی نجات بده با این گرونی دارو و دوا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خدا خودش کمک کنه واقعا نمیدونم چی قراره بشه اگه همینجوری گرونی ها ادامه داشته باشن خدا ادمو از مریض ...

وضعمون بدتر هم میشه اگه دوباره ترامپ قبول بشه....

ولی کاش قبول بشه

مرگ یه بار شیونم یه بار

اینجوری داریم زجر کش میشیم

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید
شوهرم یه هفته سفت سخت تصمیم گرفته طلاقم بده به خونوادم گفته فقط فقط طلاق اونم بخاطر یه بحث خیلی جزیی ...

شاید داره بداخلاقی میکنه که تو ازش بدت بیاد و راحت طلاق بگیری و مثلا بری با یکی که بچه دار بشید

مثلا میخواد از خود گذشتگی کنه

چه دعایی خوندین عزیز جان؟

سوره واقعه نذر کردم تا14 روز خوندم(روز اول یکی روز دوم دوتا روز سوم سه تا به این ترتیب که رو چهاردهم 14 تا خوندم). و نذر چای و شیرینی رو نیمه شعبان.آش نذری با روضه برای امام حسن.

وضعمون بدتر هم میشه اگه دوباره ترامپ قبول بشه.... ولی کاش قبول بشه مرگ یه بار شیونم یه بار اینجور ...

وای نه توروخدا

دیوونه اگه حمله کنه ایران چی؟؟ بخدا حوصله جنگ رو این وسط نداریم 

مادرم بعد از سکته کل بدنش فلج شد از ظهر تا شب.تا شب انقدر التماس مادر مهدی(حضرت زهرا) رو کردم برای س ...

بابای منم سکته کرده 😞 یه سمت بدنش تکون نمیخوره زبونش سنگین شده وقتی میبینمش دوست دارم بمیرم

خدایا شکرت....متاهل ومتعهد❤️

نمی دونم عزیزم ولی به خداوندی خدا تا بحال سر سوزنی مال حرام نذاشتم تو زندگیم بیاد حتی می رم خونه ماد ...

البته اینکه کسی خوش شانس نیست دلیل بر خوردن حرام نیست.خوش شانسی هم دلیل بر مقبولیت به درگاه خدا نیست.شما خوش شانسی خداروشکر.امیدوارم روز خوش واسه همه باشه 

تصادف کردم اما خدا خواست وآسیب جدی ندیدم منکه یادم نمیاد صحنه تصادفو اما همه میگفتن تا ارتفاع زیادی پرت شده بودم وخدا خواست که به سرم ضربه نخورد وگرنه معلوم نبود زنده باشم یا نه

شاید داره بداخلاقی میکنه که تو ازش بدت بیاد و راحت طلاق بگیری و مثلا بری با یکی که بچه دار بشید مثل ...

نه بخدا بخاطر دوست داشتن من نیس .چون به چند تا از فامیلاشون بدیش گفتم اینم فهمیده برا همین لج کرده میگه مرد یبار حرف میزنه وقتی گفتم طلاق تمام .چند روز همش گریه میکنم که منصرف بشه میگه خودت بکشی واسم مهم نیس فقط برو مهریه ت هر چه در توانم بود میدم رفتی شکایت کردی بلایی سر خودت خونوادت میارم که از گرفتن مهریه پشیمون بشی

بابای منم سکته کرده 😞 یه سمت بدنش تکون نمیخوره زبونش سنگین شده وقتی میبینمش دوست دارم بمیرم

الهی عزیزم.انشاءالله هچه زوتر سرپا شه.سوره واقعه.یس. نذر کن عزیزم قران بخون هیچی مثل کلام خدا تاثیر نداره