2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مومنین؟؟؟؟ شاید خیلی خوبین شما؟

مومن نیستم ولی نماز می خونم واجباب رو انجام می دم و هر روز دو رکعت نماز شکر می خونم اینا خیلی تاثیر دارن مخصوصا نماز اول وقت 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

قطعن شده ولی یادم نیست

ولی از این به بعد یادداشت میکنم که یادم بمونه

اما الان با هر دین و مذهب و خدایی هستین دعا کنید

از این وضعیتی که ملت توش هستیم نجات پیدا کنیم

وگرنه سال دیگه این موقع ها روزی یه وعده غذا میتونیم بخوریم

یه مشکل خیلی بزرگ دارم و روحیه ام داغونه...لطفن برای حل مشکل خودم و بچه تو شکمم برام دعا کنید

بله شده..دو سال و نیم پیش متوجه بیماری سرطان مادرم شدیم و همه میگفتن بیشتر از چندماه نمیمونه.ولی من از خدا خواستم که پیشمون بمونه و خداروشکر الان خوبه حالش.خداروشکر اگه اون بخواد هیچ چیزی نشد نداره.اینا همه معجزه های زندگی هستن.

مثل من😂😂 این همه میگن صبر کن معجزه میشه تا حالا پس واسه کی پیش میاد

مادرم بعد از سکته کل بدنش فلج شد از ظهر تا شب.تا شب انقدر التماس مادر مهدی(حضرت زهرا) رو کردم برای سلامتی مهدی فاطمه نذر کردم مادرم تا شب دست و پا و زبونش درست شد.یک هفته بعدشم حافظش درست شد.شکر.همیشه بخاطر این معجزه شکر خدارو بجا میارم و عاشقانه منتظر ظهور امام زمانمم و برای سلامتیش همیشه صلوات میفرستم.خداخیلی بزرگه 

عزیزم روز موفقیتتون چیه!!

نمی دونم عزیزم ولی به خداوندی خدا تا بحال سر سوزنی مال حرام نذاشتم تو زندگیم بیاد حتی می رم خونه مادرشوهر یا مادرم پسرم یا خودم یه سیب بخوره اونم می گم که یه سیب برداشتم خوردم 

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است

شوهرم یه هفته سفت سخت تصمیم گرفته طلاقم بده به خونوادم گفته فقط فقط طلاق اونم بخاطر یه بحث خیلی جزیی میگه چون گفتم طلاق میدم میخوام رو حرفم بمونم امروز مامانم امده باهاش حرف زده گفته خدا بیاد پایین فقط طلاق. از اون جالبتر ایشون مشکل برا بچه دار شدن داره دکتر گفته بچه دار نمیشه ولی من چون دوسش دارم نمیخوام طلاق بگیرم منتظر معجزه م همین