2777
2789

همه میگن امها و کامن من زدم ولی نمردن میخوانثم ببینم همونیه ک من زدم کسی هر سمی ک زده سوسکارو نابود مرده عکسشو بفرسته

عزیزم من از این بسته سبز کوچیک پودری هست فکر کنم poweredروش نوشته خیبی عالی داره جواب میده همونجور خشکه بریز روی کابینت وکمد وزیرشون و..

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کامن زیاد بزن جوری که کل خونه بوی سم بگیره درو پنجره رم ببند حداقل تا یه شب خودتم خونه نمون  ...

زیاد زدم اونجوریم بو نداشت ک کله خونه رو برداره نتونیم بشینیم یه چن دیقه بود بوش بعد رف

سم دیازینون از فروشگاه ادوات کشاورزی بگیر بریز تو راههای فاضلاب

حال من، حال اون آدم زخمیه      که خودش دیده زخمش چقد کاریه، اما جایی نمیره      خوش نشسته بمیره...
نه اونقدر بزرگ نیس اولا ریز بود الان کمی بزرگتر شدن قهوه ای

خوب پس اینا خیلی بیشتر از یه سم کامن هستن باید اساسی سم پاشی کنی اگه میتونی کل اشبزخونه رو خالی کن و با سم یکی کن کابینت و پشت کابینت چون وقتی سوسک اینقدر که میگی باشه یعنی انقدر جمعیتشون زیاد شده که امدن بیرون

من پودر شهاب زدم سوسکاازین گنده هابودن ازچاه میان

قشنگ@زدم درلونشون تامیومدن دوقدم بعدمیمیردن

انقدم درشت بودن کثافتا 

یمدلم هس سبزه فک کنم بکش بکش هس که گرونتره حدود ۱۰ ۱۲تومنه 

اونم عالیه

تا ۳روزم دووم داره

اگه ازم بپرسن مهم ترین چیزی که توزندگی یادگرفتی چیه؟میگم اگر هرجای زندگی حالت با کسی یا چیزی خوی نبود ترکش کن...میگم هیچ چیزی توزندگی مهم ترازحال خوبت نیس...