2777
2789
عنوان

میاین عکس سمی که سوسکاتونو نابود کرده رو میفرستین

| مشاهده متن کامل بحث + 107 بازدید | 29 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از فاضلاب نیس خونه فبلی داشتیم بخاطر همین لعنتیا فروختیم امدیم اینجا اونم تو وسایلا امد تخم گذاشت

جالبه من دارم بهت میگم‌کدوم سم بیضرره ولی برای سوسکا فوق العادس اما انگار ندیدی کلا پیامو 

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️
اینو میگی

اره عالیه عالی

هرلحظه که تسلیمم در کارگه تقدیر ..ارام تر از آهو بی باکترم از شیر....هرلحظه که می کوشم درکار کنم تدبیر ...رنج از پی رنج اید زنجیر پی زنجیر ...خداجونم ماکه همش تسلیمت بودیم پس توهم هوامونو داشته باش وکمک کن ارامش واسایش فراوون داشته باشیم ♥️♥️
خوب پس اینا خیلی بیشتر از یه سم کامن هستن باید اساسی سم پاشی کنی اگه میتونی کل اشبزخونه رو خالی کن و ...

خونه قبلی بود اینجا اونقدرام زیاد نیستن .ولی بازم هستن میترسم زیاد بشن یه سم خوب میخوام بخدا خیلی ریختم شستم گفتم دیکه نیستن بازم پیدا شد دیگه خسته شدم این اخری میخوام بشورم همه چیو یه سم اساسی میخوام

امتحان کردی سوسکات چطوری بود ریز قهوه ای

اره همینجور بزرگ وکوچیک میمیرن جایی که بیشتر هستن بریز بعد بشین کیف کن دارن نابود میشن سعی کن با دست نریزی

اخه کدوم و میگی اون سبزه ک عکسشو فرستادم یا بالا گفتی دیازینون

همون سبزه که پاکتیه همینجور پودرش بپاش هرجا رفت وامد دارن بیشتر 

میخرم میزنم یدونم هس با اب قاطی میشه اونو شنیدی

نه والا منم عاصی بودم از دستشون الان دارن از بین میرن