2777
2789
عنوان

کسی قرعه کشی ایران خودرو،اسمش در اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 978 بازدید | 25 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اجازه فروش دارن؟ یا اگه پول مرحله اولو بریزن ودومو نتونن میشه حوالشو فروخت؟یااجازه فروش امتیازشو دارن؟؟

حال دل من باصدای پرنده ها، با نگاه قشنگ ادما، بابوی بارون ،با قهقه ی بچه ها ،خوب ترازحدتصوره😍

[QUOTE=160192783]همکارم تابستون ثبت نام کرده بود،برنده شده.الان امتیازشو میفروشه،میخواستم بخرم ولی مطمئن نیستم اون مو ...[/QU

اگه تو قرعه برنده شی و نتونی پول رو بریزی ۲سال نمیتونی دیگه ثبت نام کنی محرومیت ۲۴ماهه داره

لابد برای همکارتون پیش فروش هست وگرنه فروش فوق العاده باید ظرف سه روز کل پول ماشین رو بدن ،

بله،تحویلش تیر۱۴۰۰

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

چقد میخواد بفروشع؟چند میگه؟؟

خودش اون موقع ۳۶ ریخته،الان چهل و دو میفروشه

دوستان از غرفه من در با سلام دیدن کنید. پارسال غرفه زدم ولی فعال نبودم به خاطر همین فروش نداشتم. دوباره شروع کردم.  به امید خدا. گالری گنجینو 

[QUOTE=160192783]همکارم تابستون ثبت نام کرده بود،برنده شده.الان امتیازشو میفروشه،میخواستم بخرم ولی م ...

خب تکلیف اون مبلغی که اولش واریز شده؟چی میشه؟

پس میدن

ولی خب اون موقع دیگه پول ارزشی که موقع ثبت نام داشته نداره. نمیدونم اگه ازش بخرم و نتونم پولشو جور کنم خودم میتونم حواله رو بفروشم یا نه

ولی خب اون موقع دیگه پول ارزشی که موقع ثبت نام داشته نداره. نمیدونم اگه ازش بخرم و نتونم پولشو جور ک ...

آره پول ارزشش رو از دست میده برا همین زرنگ بازی درآوردن گفت سود مشارکت و... نمیدن