2777
2789
عنوان

برادر شوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 1085 بازدید | 57 پست
منم همینو میگم به من چه  ولی برادر شوهرم ازم خواهش کرده

بگو نمی دونم چی بگم

حالا یه موقع چیزی بشه از چشم تو می بینن همه

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الانم شماره دختر ه رو فرستاده میگه تو باهاش صحبت کن تا بره دنبال زندگیش  دختره تهدید میکنه که ...

طفلی

"خدا "‍حواسش به ‌‍قلبت ‍هست...                                        کاربر97                 

من نمیدونم آخه توکه هنوز به بلوغ ف‌کری نرسیدی چرا واردرابطه میشی و هدفتم میذاری ازدواج!

چرتفکرمیکنین هرکی واردرابطه شدبایدازدواج کنه!

دخترانفرین میکنن وپسراتهدیدمیکنن و...آخه این بچه بازیاچیه

مثل دوتاآدم عاقل وبالغ حرف بزنن وجدابشن

تهدیدواینانداره که

اونروزتاحالاقصدشون ازدواج بوده ازاین لحظه نظرش عوص شده....پاشوبرو اززندگیش بیرون عین آدم

شمادخالت نکن

بگو این حق توئه که بگی من نمیخوام بیشترازاین رابطمون ادامه داربشه

والامردم عقدمیکنن وعروسی میکنن وکلی هزینه میکنن وحتی بچه دارم میشن یهوبعداز۱۰سال ۲۰سال میفهمن به دردهم نمیخورن وجدامیشن

ایناکه دیگه دوستن

برادر شوهرمم الان به این نتیجه رسده که خانوادش درست میگن دلایل مخالفتشونم قبول داره ولی دختره خیلی و ...

پس سعی کنین کم کم کاری کنه دل دختره زده بشه.دلش نشکنه بهتره

اگر قراره با دختره حرف بزنی از اخلاقای بد برادر شوهرت بگو و اینکه خانوادش مخالفن اگر ازداج کنن خودش بعدا اسیب میبینه .ووو

الانم شماره دختر ه رو فرستاده میگه تو باهاش صحبت کن تا بره دنبال زندگیش  دختره تهدید میکنه که ...

بع تو چه موقعه عشق و حالش خودش حرف ميزد الان موقغه جدايي به تو ميگه

جهاني دروغ يه دنيا غروب يه درد عميق يه تيزي تيغ يه قلب مريض يه اه غليظ يه دنيا محالو تو سينم گذاشتي رفيقم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي يه دنيا غريبم کجايي عزيزم بيا چشامو تو چشات بريزم نگو دل بردي خداي نکرده ببين خواب چشات با چشام چي کرده همه جارو گشتم کجايي عزيزم بيا رگامو تو خونت بريزم بيا روتورو کن منو زيرو کن بيا تا که زخمامو يه جوري روفوع کن عزيزم کجايي دقيقا کجايي تو بي من کجايي
والا موندم توش همه خودشونو کشیدن کنار انداختن گردن من

اصلا نگو خطرناکه

شر میشه برات

من از خونواده ثروتمندی نیستم،خیلی زحمت کشیدم برای رتبه سه رقمی کنکور شدن و بعدشم مهندسی😀 و الان کار می کنم و تقریبا مستقلم.❤من عاشقتم،با این که بعضی وقتا خیلی اخلاقم بد میشه🥺❤خدایا هیچ وقت از من نگیرش💗
بیخود کرده با احساسات دختره بازی می کنه😐

یعنی چون یه روزی گفته دوست دارم ومیخوام باهات ازدواج کنم دیگه تمومه؟یعنی نمیشه یهو تواین مدت شناخت پسریادخترحس کنه این اونی نیس که من روزاول میخواستم!؟

اصلادوستی براهمین چیزاست دیگه

که خوب همدیکه روبشناسن

اینهمه زوج عاشق بعدازچندسال ازهم جدامیشن 

ایناهم مثل همونا

آدم نبایدانقدرخودشودرگیراحساسات بکنه

کسی که پاتورابطه میذاره بایدازاول فرضوبرهمه چیز بذاره وپیش بره

حالا مشکل من اینه که از من میخاد تا با دختره صحبت کنم که همه چی تمومه  نمیدونم چکار کنم دلمم ن ...

بگو من دلم نمیاد 

اومدیم و چند وقت دیگه خانواده ات راضی شدن و شما بهم رسیدین بعد این وسط من میشم بد 

اصلا این کار رو نکن به هیچ وجه زیر بار نرو 

خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید   (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آینده‌ای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست