2777
2789
عنوان

کیا بچشون این اخلاقو داره

1468 بازدید | 134 پست

سلام.من ی پسر ۸ ساله دارم ک خیلی مودبه.اینو همه دوست و اشناها حتی معلم مدرسشون عنوان میکنن.اما صفر تا صد تربیت پسرم با خودمه.شوهرم حتی ی بکن نکن ساده هم تا حالا بهش نگفته.اینکه پسرم تکالیفشو انجام بده یا نده.اتاقش مرتب باشه یا نباشه یا هر چیزه دیگه ای.در کنارش من خیلی ب پسرم محبت میکنم.مدام قربون صدقش میرم باهاش بازی میکنم.اما مشکل اینجاست ک حس میکنم پسرم اصلا منو دوست نداره.وقتایی ک سره کارم اصلا احساس دلتنگی نمیکنه یا شبا نمیگه مامان فردا نرو.درحالیکه مدام این حرفا رو ب شوهرم میزنه.دیشب ب باباش التماس میکرد ک امروزو اداره نره.حتی ب باباش میگه نرو نون بخر بزار مامان بره!!!!!!!!

هرگز به تو دستم نرسد ماه بلندم  اندوه بزرگیست چه باشی چه نباشی  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سعی میکنم دعواش نکنم تنبیه بدنی ک اصلا نداشته.نهایتش کار اشتباهی کرده صدام یکم بالا رفته.اونم ن همیشه.خیلی وقتا با حرف زدن کار بدشو گوشزد کردم بهش

دختر منم همینه.  همه کاراش با منه ولی ابراز علاقه اش به باباش.  منم راضی هستم

واقعا راضی هستی؟من دلم میشکنه

اون تورو داره باباشم میخواد

تو صفحه سوم این تاپیک با اسکرین روش گذاشتن عکس لینکی هست  اگه به دردتون خورد واسه من یه صلوات بفرستین بلاخره منم خاله شدم🤩                                                                از محبت خارها شاخ میشوند😒اون قدیما بود گل میشدن😏.        مثل دریا باش آشغالارو پس بزن🌊.                                             حوصله بحث منطقیو داری ریپ بزن ولی اگه میخوای حرفتو به کرسی بنشونی من حوصلتو ندارم😒  

من تو ام یا تومنی😱منم پسرم شیش سالشه دقیقاااااا شرایط شمارو داریم  تازه وقتی باباش هست اصلا منو نمیخواد باباش که میره سرکار اونوقت میاد بغل من

زنی را میشناسم من،که در یک گوشه ی خانه،میان شستن و پختن،درون اشپزخانه،سرود عشق میخواند…نگاهش ساده و تنهاست،صدایش خسته و محزون،امیدش در ته فرداست………زنی هم زیر لب گوید گریزانم از این خانه،ولی از خود چنین پرسد:چه کس موهای طفلم را پس از من میزند شانه؟……زنی با تار تنهایی لباس تور میبافد،زنی در کنج تاریکی نماز نور میخواند………زنی را میشناسم من که میمیرد ز یک تحقیر ،ولی آواز میخواند که این است بازی تقدیر……زنی با فقر می سازد،زنی با اشک میخوابد،زنی با حسرت و حیرت گناهش را نمیداند…زنی واریس پایش را زنی درد نهانش را، ز مردم میکند مخفی ،که یکباره نگویندش چه بدبختی،چه بدبختی……زنی را میشناسم من که شعرش بوی غم دارد،ولی میخندد و گوید که دنیا پیچ و خم دارد…                                تقدیم به بانوان سرزمینم که هرکدام در پس لبخندشان،غمی پنهان دارند…به امید روزی که تمام زنان و دختران این مرز و بوم شاد و آزاد باشند😔