2777
2789
عنوان

شاغلی+همسر بودن و مادر بودن=سخته؟

| مشاهده متن کامل بحث + 210 بازدید | 19 پست
ایشون بیشتر کثافت بودن تا تنبل😂😂😂😂 ببخشیدا

کثافت مال یه لحظشه 

نه بابا راحت باش 

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

آره متاسفانه خونه داری  افسردگی و حس مفید نبودن میاره

من دیدم اکثر خونه دارا دنبال کارن نمونش خواهر من

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

كلي نميشه گفت..

س خانمي مجبوره براي رفاه بچه هاش بره سركار..در واقع اون درامده براش مهمه خب اين نكات مثبت و منفيش ميچربه.

من خودم كارمند جاي دولتي و خصوصي بودم.

وقتي بچه نداري واقعا خوبه كه بري ولي وقتي بچه دار ميشي استهلاكت بي نهايت بالا ميره..

چون اصولا ساعت كاري هفت نمي هشت هست تا پنج(اصول ادارات و وزارت كار و اينا)

شما مسيرت نزديك باشه،ماشيننم داشته باشي(كه عملا نود درصد اين شرايطو ندارن) بايد پنج و نيم شش پاشي،بچه رو امادع كني بري بزاري مهد بري سركار..شش هفت برسي خونه سامون دادن كاراي خونه و بچه و .تازه با يك بچه...

اينا در كنار سرما و گرما مريضي بچه و .....!(بار استرسش،مديريتش،توان بدنيش يك خانم رو دچار فرسودگي ميكنه)

من همكارام كه بچه كوچيك داشتن واقعا داغون بودن.بي خوابي،همش دو حال بدو بدو..اونايي كه بچه مدرسه اي داشتن ظهر بچه هاشون خودشون ميرفتن خونه،درو باز ميكردن ميرفتن تو نهارو ميخوودن تا اين مادر بره برسه..كافي بود بچه پنج دقيقه دير ميكرد،يا تلفنو جواب نميداد غش ميكردن كه حتما يكي بچه رو دم در خفت كرده چيشدع چي نشده..!!!يا بجه هاشون با هم خونه تنها بودن اين خودش استرس داشت..

اين بالايي ها معايب كه به طاهر بود داخلشون جي بود خدا ميدونه.🧐

و اما محاسنش؛

مستقلي..شخصيت اجتماعي كه شايد زن خونه(شايددد نيايد بزنيد) شما داري...مدتي بيرون از فضاي خونه اي..پويا و كارامد هستي..كمك خرج هستي..بجه هات مستقل ميشن(ولي خلا عاطفي رو دارن) زندكيت روتين داره و هرج و مرج نيست..

..

من با ١٢سال تجربه كار اداري..

پيشنهادي كه دارم براي خانما 

-تا وقتي مجردن و بچع اي ندارن اگر خونه بشينن واقعا ظلم كردن به خودشون..

-سعي كنن اكر احتياج مالي ندارن و مستقل هستن از بقيه طريق وقني بچه كوچيك دارن سراغ كار تمام وقت نرن

-هرچقدرم شرايط ايده ال باشه فرسودگي جز از كار هست و خانما جون مسئوليتهاي ديگه هم دارن بيشتر دچارش ميشن..

براي خودم باتوجه به شرايط خودم از كارم اومدم بيرون..راضيم هيلي زياد..من ادم بدو بدو وتحمل اين فشار نيستم

💕