2777
2789
عنوان

شاغلی+همسر بودن و مادر بودن=سخته؟

210 بازدید | 19 پست

نظرتون در مورد شاغل بودن خانوم های متاهل و بچه دار چیه؟

مثبته چرا خوبه؟

منفیه چرا بده؟

لطفا تجربه هاتونو با دلایل منطقی برامون به اشتراک بزارید؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خوبه سخته من مامانم شاغل بود ولی مدیریتش عالی بود تو زندگی 

خاله وزن عمومم خانه دار بودن ساعت 2 ظهر بیدار میشدن تند تند یه چیزی میپختن جلو شوهراشون به کار خونم که اصلا نمی‌رسید بچم نداشتن

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

بله فوق العاده سخته من شاغل بودم 7 ماه از همه چی افتادم اما الان یه دو سه هفته ای هست خونم خیلی خوبه همه چی خیلی 😍😍😍😍😍😍😍

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
سخته مگر اینکه همسر خوب وبادرکی داشته باشی و مشارکت کامل داشته باشه تو بچه داری وخونه 

بازم سخته گلم 

همسر من کلی کمکم می‌کرد ساعت 11 شب که میومد خونه اکثر شبا شام نداشتیم هیچی نمی‌گفت تازه زود میومد مثلا 9 شب اینا برام سرویس هارو می‌شست ولی خوده آدم خسته میشه حوصله بچه رو نداری از همه چیز دور میشی خسته ای کلافه ای

یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️             👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر  از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉                              پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️                                                        👩‍❤️‍👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩‍❤️‍👩
خوبه سخته من مامانم شاغل بود ولی مدیریتش عالی بود تو زندگی  خاله وزن عمومم خانه دار بودن ساعت ...

خانم خانه دار تنبل میشه چون ساعت کاری مشخصی نداره و همش میگه حالا انجام میدم حالا انجام میدم

خودمم خانه دارم لطفا به کسی بر نخوره

الان از وقتی بچه دار شدم فرصت ها رو غنیمت میدونم مثلا وقتی بچه خوابه فوری به کارام میرسم 

تیکر 1000 روزگی شازده 👑
خانم خانه دار تنبل میشه چون ساعت کاری مشخصی نداره و همش میگه حالا انجام میدم حالا انجام میدم خودمم ...

آره اینم هست ولی ببین به شدت مخصوصا زن عموم اصلا من سالی یه بار قبل از قهرمون به زور میرفتم خونشون الان دوتا بچه داره بچش نجس میکنه موکت رو عین خیالش نیست خونش معذرت میخام وقتی وارد بشی بودی ادرار ومدفوع همه جا میاد لباس چرکاشون یه ور حتی یه بار خونشون رفتم تو اتاق خواب دستمال هاشونم جمع نکرده بود😑

السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️ 

من فکر میکردم‌انتظارات همسرم ازم میره بالا مثلا دیگه بهم پول نمیده میگه خودت درمیاری خودت خرج کن در عین حال مسئولیت خونه و غذا و بچه ها هم بامنه 

واسه همین نرفتم دنبالش ولی الانم تو خونه واقعا حوصلم سر میره و احساس خوبی ندارم