بله فوق العاده سخته من شاغل بودم 7 ماه از همه چی افتادم اما الان یه دو سه هفته ای هست خونم خیلی خوبه همه چی خیلی 😍😍😍😍😍😍😍
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
سخته مگر اینکه همسر خوب وبادرکی داشته باشی و مشارکت کامل داشته باشه تو بچه داری وخونه
بازم سخته گلم
همسر من کلی کمکم میکرد ساعت 11 شب که میومد خونه اکثر شبا شام نداشتیم هیچی نمیگفت تازه زود میومد مثلا 9 شب اینا برام سرویس هارو میشست ولی خوده آدم خسته میشه حوصله بچه رو نداری از همه چیز دور میشی خسته ای کلافه ای
یه خانوم متعهد و وفادار به همسرم هستم ❤️ 👈 با افتخار باید بگم که مهربون تر و خوشگل ترو با وفا دار تر و خوش تیپ تر و جیگر تر از اون ندیدم و به همین دلیل اون رو مردترین مردها میدونم 👉 پنج ساله پیشم هست و چهار ساله خانوم خونش هستم ☺️😍❤️ 👩❤️👩 تو مرا جان و جهانی حضرت یاااار 👩❤️👩
خانم خانه دار تنبل میشه چون ساعت کاری مشخصی نداره و همش میگه حالا انجام میدم حالا انجام میدم خودمم ...
آره اینم هست ولی ببین به شدت مخصوصا زن عموم اصلا من سالی یه بار قبل از قهرمون به زور میرفتم خونشون الان دوتا بچه داره بچش نجس میکنه موکت رو عین خیالش نیست خونش معذرت میخام وقتی وارد بشی بودی ادرار ومدفوع همه جا میاد لباس چرکاشون یه ور حتی یه بار خونشون رفتم تو اتاق خواب دستمال هاشونم جمع نکرده بود😑
السلام علیک یااباعبدالله الحسین 🏴در99/9/9بهترین اتفاق زندگیم افتاد ❤️ حامله نیستم از تیکر خوشم میاد ❤️ قول دادم توی تاپیک خیانت نرم لطفا دوست عزیز اگه منو تو تاپیک خیانت دیدی هرجوری دوست داری بهم تذکربده ممنون ❤️