کاش بودی بودنت را بد محتاجم مانند شمعی که به هوای پروانه اش میسوزد
اما پروانه به هوای شمع دگر میرقصد
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
بابا بیخیال زندگی چند صباحی ست کوتاه آواز بخوان برقص چشم دنیا را از شادیت کور کن
تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..! آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت تومرا یاد کنی یا نکنی. باورت گر بشود گر نشود. حرفی نیست. اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
دلم که گرفته هیچ جدیدا از شبا حالم داره بهم میخوره دلم میگیره شدید دوست دارم زودتر فردا شه هوا ...
زنذگی زییاست تک تک لحظه ها لبریز از شوق دیدن توست ثانیه ها منتظر هنر نمایی توان چرا بیهوده بگذرند؟؟؟
الانم دقیقا همینطورم بعد وقتی فکر و خیال بکنم بدتر هم میشه برا همین سعی میکنم اصلااا به غم و غصه و اینده و گذشته و هیچی فک نکنم😅اومدم نی نی سایت یکم حال و هوام عوض شه لامصب خوابمم نمیبره