2777
2789
عنوان

بیاین از عکسای عجیب که رو پروفایل دیدین بگین😐اول خودم😒

| مشاهده متن کامل بحث + 3726 بازدید | 178 پست

پروفایل شوهرم😂😑همه ام شمارشو‌دارن 

هرکی بم میرسه میگه اون عکسه چیه شوهرت گزاشته

انگاری دوربین جلورو باز کرده باشی دستت خورده باشه عکس گرفته باشی😂😂

هرچی ام بهش میگم فکر میکنع چون دخترا میبینن از حرصم میگم 😐خیلی باحاله الانم ک قهریم و قراره جداشیم میرم میبینم کلی میخندم 

هیچ وقت فکر نمیکردم اول دستمو بشورم؛ بعد بکنمش تو دماغم😒😂...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همینا که میزارن ون یکادبه زندگی اویزون میکنم فکرمیکنن همه چشمشون به زندگی اوناهست بدم میاد😑

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍
نمیدونم بخدا اصن من ک مورمورم شد😂مینازه پسر داره؟ خدا ببخشه بچشو بهش ولی نازیدن نداره تو این دورز ...

میخواسته همه مطمین بشن بچه ش پسره 

《می گویند :عشق خدآ به همه یکسان است ولی من میگویم مرا بیشتر از همه دوست دارد واگرنه به همه یکی مثل تو میداد》