2777
2789
تقریبا یک ماه.نه بچه ندارم  خدارو شکر ‌ وکیل دارم

چقدر خوبه که بچه ای نیست اینجوری میتونی ایندتو از اول بسازی ...... وکیل چقدر میخواد من گفت ۶ از مهریه و نفقه و طلاق هر کدوم ۳ یعنی حدود ۱۰

بستگی ب قاضی داره.ب من گفت ی ماه بهش فرصت بده شاید درس شد گفتم دیگه فایده نداره مهر بزن برم

بعضیا تغییر نمیکنن فقط نقش بازی میکنن ‌‌.من از ایندم میترسم. کاش هیچ وقت ازدواج نمی کردم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضیا تغییر نمیکنن فقط نقش بازی میکنن ‌‌.من از ایندم میترسم. کاش هیچ وقت ازدواج نمی کردم 

ان شالله ک ایندت روشنه و خوشبخت میشی.منم همین فکرو میکردم چند جلسه مشاوره رفتم تا تونسم باهاش کنار بیام چون خیلی دوسش داشتم 

منم همین حدود

ببخش مثل اینکه زیاد سوال پرسیدم آیا اجرت المثل یا نفقه گرفتی و فکر کنم چون مرد همش درخواست تقسیط بزنه حسابی زن رو اذیت میکنن ...... شکایت تمکین چی ؟؟؟؟ قاضی متاسفانه راه نمیاد دیدم مجبور به تمکین شده

عزیزم یه نگاه به تاپیکات انداختم دیدم تا همین چند ماه پیش دنبال بارداری بودی چی شد که یهو میخوای جدا ...

بله عزیزم چون تنها دلخوشیم بچه دار شدن بود دیگه.هیچ لذتی از زندگی نبردم واقعا.البته خواست خدا خوب شد نشد.مشاورا گفتن با این اخلاقای شوهرت بچه دار نشو

ایشاالله  حس میکنم دیگه امیدی به آینده نیس‌‌‌ میشم یه مطلقه‌ ناراحتم از این بابت

عزیز دلم نمی‌دونم چند سالته درس خوندی چقدر حمایت داری ولی به جرات میگم از هر کجا شروع کنی دوباره سرپا میشی شاید سال اول حالت بد باشه احساس خالی بودن طبیعیه ولی درس بخونم برو دنبال کار و یا هنر و علاقه مندی خودت انشا قسمت خوب هم برات میاد.....

مرد بی مسئولیتو که نمیشه بهش تکیه کرد.

نه خرجی درست میده 

نه اخلاق داره

کنترل خشم نداره

خودشیفته

یه خیانت داشت اوایل زندگی که به خاطر اون موضوع که فهمیدم زد تو گوشم پرده گوشم پاره شد .