2777
2789
سر من اومده که درکت میکنم😔😔😔

عزیزم غصه نخور خدا کریم 

ولی گرچه این تاپیکو شوخی شوخی زدم اما واقعا مردا بیچهارها چه خطا کار باشن چه خیانت ببینن همیشه دچار یه سری تنشهای سنگینن

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خیلی ناراحت شدم الان ازدواج کردین؟

اره باردار بودم که فهمیدم..شوهرم واقعااا عاشق من بود نمیدونم چرا اینکارو کرد..خیلی سختی کشید تا به من رسید بعدشم که فهمیدم کلییی گریه و التماس و خواهش کرد که ببخشمش و بمونم..گفت من راحت تو رو بدست نیاوردم که الان بخاطر یه زن هرزه راحت از دستت بدم و کلییی ابراز پشیمونی که گول خوردم و دیه تکرار نمیکنم...بنظرت تکرار نمیکنه دیگه؟؟؟

عزیزم غصه نخور خدا کریم  ولی گرچه این تاپیکو شوخی شوخی زدم اما واقعا مردا بیچهارها چه خطا کار ...

اره واقعا خیانتتتت خیلی سخته..من بیشتر دلم ب حال مردایی که خیانت میبینن میسوزه..زنای هرزه ولگرد پر خیابونا شدن

اره باردار بودم که فهمیدم..شوهرم واقعااا عاشق من بود نمیدونم چرا اینکارو کرد..خیلی سختی کشید تا به م ...

معمولا میگن کسی که یک بار کاری رو بکنه باز انجام میده

اما من میگم اگر براش ارزش داشتین دیگه نمی کنه وگرنه خیلی راحت میگفت مبخوای بری؟ بفرما

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌
معمولا میگن کسی که یک بار کاری رو بکنه باز انجام میده اما من میگم اگر براش ارزش داشتین دیگه نمی کنه ...

الان یک سال و نیمه هنوز میگه منو ببخش من یه گوهی خوردم واقعا خودمم ضربشو خوردم...بنظرت دلمو باهاش صاف کنم؟؟یعنی بازم تکرار میکنه؟؟

اره واقعا خیانتتتت خیلی سخته..من بیشتر دلم ب حال مردایی که خیانت میبینن میسوزه..زنای هرزه ولگرد پر خ ...

واقعا اینجوری به غیرت و ابهت و مردانگیشون ضربه زده شده به معمای واقعی یه مرد بعد خیانت مث مرده متحرک میشه

الان یک سال و نیمه هنوز میگه منو ببخش من یه گوهی خوردم واقعا خودمم ضربشو خوردم...بنظرت دلمو باهاش صا ...

من میگم نمیکنه یک فرصت دیگه بدید🙂

❌رفت!!؟؟؟؟  ❌ به دررک ❌    خدا رفتگان شما رو هم بیامرزه❌
الان یک سال و نیمه هنوز میگه منو ببخش من یه گوهی خوردم واقعا خودمم ضربشو خوردم...بنظرت دلمو باهاش صا ...

بعد دوبار کارت زرد از قرمز استفاده کن اگه پشیمونه ببخش 

من بخشیدم ولی دیشب داغ کردم سربست گفتم اگه پسر خالت مریض ننی شد ما خونه خراب نمیشدیم اینم هبچی نمیگفت فقط نگاه میکرد