2777
2789

خانوما من مشكوك به كرونام سي تيردادم دكتر عموم گفت به نظر مياد يه قسمتي از ريه درگير شده مشكلم اينه خيلي كتف درد و قفسه سينه ام درد ميكنه چيكار كنم اروم بشم

خوشا صبري كه پايانش تو باشي🙇🏻‍♀️👼🏻

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دارو مگه نداده 

باید آمپولدهای تقویت آمپول ویتامین سی و بدن درد و سرفه همه ی اینها آمپول داره 

بای تو سرم‌ کلی بهت میزد 

بعد قرقره نمک دریا و جوش شیرین 

بخور جوش‌ شیرین 

دمنوش های گرم 

مقدار خیلی زیاد آب سیب و آب هویج

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       

باید مدارا کنی تا دورش‌ بگذره 

خونه رو ضدعفونی کن و عنبر نسا و اسپند دود کن 

تصویه‌ هوا روشن‌ کن و پنجره باز بگذار

میبخشی و نمی‌بخشم!  می‌خوانی و نمی‌خوانم!         معبوداا...    امشبُ  آنگونه  برایم  رقم  بزن  که در  شأن خداییِ    توست نه در حدِ  بندگیِ  من                                               و خدایی که به شدّت کافیست🙏                                       
دارو فقط استامينوفن با ازيترو دارم تو رو خدا دعام كنيد دختر ٩ماهه دارم

داروش همینه‌ استامینوفن ۵۰۰‌ آزیترو‌ 

کدئین و دیفن‌ هیدرامین‌ 

آمپول ویتامین‌ سی هم بزن‌ 

نزدیک دخترت نشو‌ با ماسک‌ باش

دارو فقط استامينوفن با ازيترو دارم تو رو خدا دعام كنيد دختر ٩ماهه دارم

عزیزم نگران نباش منو شوهرم هم کرونا داریم الان یک هفته اس قرنطینه ایم.تا میتونی مایعات بخور.آبجوش عسل و آبلیمو.آب سیب و آب هویج.لیمو شیرین.سوپ.بخور جوش شیرین

ما ی آش درس میکنیم توش لپه و عدس و برنج و تره.گشنیز و جعفری،هویج میزنیم.آخرای پخت پیازای کوچیک و درسته توش میریزیم.اینم خیلی خوبه

سیر و پیاز هم زیاد بخور

خدایا دوست دارم