2777
2789
عنوان

نفخ شدید و صدای شکم !!! لطفا بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132430 بازدید | 45 پست
بیشتر زمینه ارثیه 

آخه مامان بابام بی صدان🙄😐

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زمینه ارثی داره،درهم خوری بدترش میکنه،قطره کارمینت خوبه،نبات با گلاب با آبجوش موثره،پیاده روی هم بهترش میکنه ولی همه ی اینکارو کنی خوب میشی وعده ی غذایی بعدی مراعات نکنی دوباره شروع میشه

😂😂😂  سایلنتش کردن  من عمه هام اینجورن

😂😂😂خخخ آره 

ولی خداییش عمه هام و دایی هام و خاله ام هم سر و صدا ندارن

منه بدبخت همش قار و قور میکنه دلم 

مخصوصا تو فصل های سرد😜

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم
کاری نکردی که بهتر شی ؟؟؟ دارویی مصرف نمیکنی ؟

نه والله جدی دنبالش رو نگرفتم

فقط گاهی وقتا عرق نعناع و چای نبات 

یا بعضی وقتا هم چای دارچین میخورم

موثره 

غذاهایی با طبع سرد و نفخ دار نخور...متاسفانه منم این بیماریو دارم😔😔

علاعم سندرم روده شما چیه

من فقط شب موقع خواب نفخ شدید دارم و صبح با درد سمت چپ شکمموندم این کولیت یاسندرم کلونوسکوپی ام چیزی نشون نداد

علاعم سندرم روده شما چیه من فقط شب موقع خواب نفخ شدید دارم و صبح با درد سمت چپ شکمموندم این کولیت ی ...

سلام.من رودم خوب شد😊😍مال من صدای شدید و نفخ و یه حالتی تیرکشیدگی داشت.فهمیدم بخاطر طبع غذاییمه.اونو حل کردم گوش شیطون کر خوب شدم

سلام.من رودم خوب شد😊😍مال من صدای شدید و نفخ و یه حالتی تیرکشیدگی داشت.فهمیدم بخاطر طبع غذاییمه.اون ...

میشه بگی چی,مصرف کردی؟

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم 
میشه بگی چی,مصرف کردی؟

مال من هم به اعصابم ربط داشت هم به غذام.

اول با مدیتیشن اعصابمو اروم کردم و حرص و جوش الکی نخوردم،

بعدم طبع بدنم سرد بود و غذاهایی که همیشه مصرف میکردم اونها هم طبعشون سرد بود.مث سوسیس و فراورده های بیرونی

غذاهای خونگی خوردم،شبا بعداز شام۲ساعت میزارم معدم خالی بمونه بعد چای دارچین یا چای و هل یا خرما میخورم.

من اینکارا رو انجام دادم شکرخدا خوب شدم.

اما چند وقته استرس دوران عقدمو دارم دوباره داره شروع میشه پس آرامش  اعصاب مهم تر از هرچیزیه برای درمان این بیماری🌸امیدوارم نتیجه بگیری

مال من هم به اعصابم ربط داشت هم به غذام. اول با مدیتیشن اعصابمو اروم کردم و حرص و جوش الکی نخوردم، ...

اره منم امسال خیلی اعصاب وناراحتی داشتم. استرسمم زیاده, هرچقدم کنترل میکنم باز وقتی استرس دارم خالم بدمیشه, ممنونم ازت دوست مهربان

دلتنگ بودن حس نبودن کسی ست,که وجودت یکباره تمنای بودنش را میکند...دلتنگتم مامان مهربانم