2777
2789
عنوان

نفخ شدید و صدای شکم !!! لطفا بیاین

132394 بازدید | 45 پست

سلام خانوما 

توروخدا هر کی دارویی سراغ داره معرفی کنه 

نفخ شدید دارم هرررروز زندگی برام جهنمه 

مهمونی میرم نمیتونم دم به دقیقه برم دسشویی اذیت میشمم 

حرکت روده هام خیلی زیاده طوری که ورم میکنه و صدای بد میده 😔😔😔

دارویی سراغ دارین که جلوی صدای شکمو بگیره ؟

دکتر هم زیااااد رفتم و گفتن سندروم روده هست و دارو نداره آخه مگه میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم چون طبعم شدیدا سرده همیشه همینجوریم😥

تدریس خصوصی زیست وریاضی وفیزیک و شیمی پایه و کنکور با مبلغی که رضایت داشته باشید😍خودمم دانشجو ام و رتبه زیر ۵۰۰  منطقه ۲کنکور۹۹ بودم و امیدوارم که بتونم کمک کنم به دوستای عزیزم

این فقط باید تغذیه ات درست کنی سرخ کردنی نخور میوه و فیبر زیاد بخور اب بین غذات نخور سعی کن حرف نزنی موقع غذا خوردن تره برا باد معده خیلی خوبه و البته شکمت به جهت عقربه های ساعت ماساژ بده

قرص کلدنیوم سی بعد چند وقت حرکات روده رو مرتب میکنه.نیم ساعت قبل غذا باید خورد.

دکتر به من داده،،اما حال ندارم بخورم🤨

ولی برامن زده قبل ناهار،،نگفته بعد هر وعده غذایی،،بنظرم خودم سرخود قبل هروعده بخورم؟

دکتر به من داده،،اما حال ندارم بخورم🤨 ولی برامن زده قبل ناهار،،نگفته بعد هر وعده غذایی،،بنظرم خودم ...

فقط قبل نهار و شام دکتر به من داد.

آبی آسمان ۱۳۹۴ رمزمو فراموش کرده بودم       😊            

منم خیلی درگیر نفخم. همین الان که دارم تایپ میکنم، با حرکت روده هام به خودم میپیچم. یه مدت هرشب قبل خواب دمنوش زنجبیل و عسل و ابلیمو میخوردم خوب بودم. ولی گفتم عادت میشه چند وقته که دیگه نخوردم. ولی فهمیدم تنها راه درمانم همین زنجبیله.

دکتر گفت عصبیه و قرص مبورین داد که رودهام زیاد منقبض نباشن، داروها که تموم شد باز همون آش و همون کاسه

🌹لطفاً واسه رسیدن به ۲تا حاجتم خیلی دعا کن🌹