2777
2789
عنوان

یکی بیاد دلداریم بده

455 بازدید | 42 پست

چند روز پیش خونه دختر عموم بودم که عمه ام اومد گفت بیاین بریم پارک منم بدون اینکه به مامانم بگم حاضر شدم و باهاشون رفتم (با عمه ام و دختر عمه ام و پسر عمه ام و دختر عموم) نیم ساعت رفتیم و برگشتیم و مامانم و بابام هم حساس اند و نمی زارن که باهاشون برم یا اینکه خودشون باشن

خب

می دونی زیباترین خط منحنی دنیا چیه🤔؟😇لبخندی که بی اراده رو لب های یک عاشق  😍نقش می بندهتا در نهایت سکوت فریاد بزنهدوستت دارم🥰❤❤❤❤💞    🌺حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و هو رب العرش العظیم🌺

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

حالا تا این جاش که چیزی نیست 

دوسال پیش وقتی خونه عمه ام رفته بودم ، دفتر پسرعمه ام رو ور داشتم و نمره های افتضاحش رو بلند بلند خوندم اصلا نمی دونم چرا این کار رو کردم اون هم از اونجا دلش انتقام میخواست 

توی پارک نشسته بودیم که یک هو گوشیش رو در آورد و فیلم گرفت منم میدونستم که میخواد به بابام نشون بده پاشدم دنبالش دودیدم و ازم دوتا فیلم گرفته بود که یکیش رو جلوم حذف کرد اما اون یکی دیگه رو نگه داشت و تا وقتی که برسیم خونه هی میگفت بزارم دایی رو ببینم (داییش میشه بابای من)

بعد عمه ام بهم گفت ولش کن میگم پاک کنه و... اما من میدونم پسر عمه ام کینه شتری داره اصلا پاک نمی کنه 

و اینکه مامانم هم حساسه عکس من چه بی حجاب و چه با حجاب توی گوشی کسی باشه 

اصلا نمیدونم چرا خودم از مامانم اجازه نگرفتم 

اره چرا نگرفتی😁

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰
نمیدونم اون ها عجله داشتن که بریم بریم منم سریع حاضر شدم

پ تقصیر خودتونه

چیزی رو که دشمنت نباید بدونه رو به دوستتم نگو  ••Some people just pretend to be sillyبعضیا سادگیشونم از سیاستشونه :))          گروه ۲(آبی) وزن فعلی ۶۶.وزن هدف ۶۰