2777
2789
عنوان

غذاهای ساده

1404 بازدید | 41 پست

سلام خانومیا خوبید

هممون گرفتاریم یکی از صبح تا شب درگیر کار!یکی هم درگیر خونه و بچه!خیلی اوقات وقت برا غذا پختن نداریم.یا حال نداریم 

یا اصلا وقت داریم،حال هم داریم اما واقعا غذاهاتکراری و پر هزینه شده

بباید اسم و دستور پخت یک سری غذا کم هزینه بگیم...شاید به درد خیلیهامون بخوره

چلو گوشت.. زرشک پلو با مرغ، انواع کباب گوشت و مرغ و ماهی، قرمه،فسنجان،غذای گوشتی نگید. یا اگر میگید هم با مقادیر بسیار کم گوشت

این غذاهای مجلسی رو ول کنید. غذاهای دم دست تر

با دستور برای خوشمزه تر شدن.

ممکنه خیلیهاشم من دراوردی باشه

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من خودم 

پیتز قارچ فلفل دلمع گوشت ریش ریش شدع و ذرت قاطی میکنم و خوب تفت میدم 

ادویع میزنم میتونی پنیر پیتزام بزنی عالیع

وقتی با من حرف میزنی رفتار ارزونتو بزار توی جیبت:)                                              هیتلرم خوبه ها، اما من عاشق با پنیه سربریدنای چرچیلم                                                                                                                           https://t.me/Hich_zh

کوکو انواعش املت کتلت انواع اش وسوپ تاس کباب بورانی اسفناج ماکارانی عدسی 

هنگامی که خداانسان رااندازه میگیردمتررادورقلبش می گذاردنه دورسرش....🌹✌                                         بهترین جفت درجهان خنده وگریه ست آنها هیچگاه یکدیگرراهمزمان ملاقات نمی کنندولی اگرآن دویکدیگرراملاقات کردندآن لحظه بهترین لحظه شماست آرزومیکنم امروزبهترین جفت براشما اتفاق بیفتد 💗😍🌹گیرم غم روزگارسنگین باشد🌹گیرم دل بی قرارغمگین باشد🌹بایدبکنیدبیستونی درخویش🌹تاآخرشاهنامه شیرین باشد🌹...دوستان لطفا واسه خانه دارشدم صلوات من کاربری ۱۳۳هستم تعلیق شدم😐بااین کاربری امدم😍

اسمشو نمیدونم

سیب زمینی میزارم اب پز بشه. بعد له میکنم. تو ماهیتابه پیاز ر  سرخ میکنم با نمک و فلفل و رب وزردچوبه . بعدم سیب زمینی میزیرم توش. بعدم با نون و گوجه و سبزی میخوریم  

علوم پزشکی ام چه حرفه و چه رشته ای بماند. اگر گاهی پستهایی میزنم ک ازتون راهنمایی طب سنتی یا خونگی میخوام فقط میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. لطفا دوا درمون الکی نگید و روشم اصرار نکنید!!چون متاسفانه میبینم کاربرا میان کمک پزشکی ازتون میخوان شما هم هر چی بلد نیستید و هستید میگید روشم اصرار میکنید و با بقیه هم سرش جنگ دارید! تو حال خودتون باشید 

نون سیر.من عاشقشم

خمیر پیتزا درست کن پهن کن

کره و جعفری خرد شده و دوتا سیر رنده شده و نمک و فلفل و کمی پودر سیر قاطی کن.بمال روی خمیر

روشم پنیر پیتزا

بره توی فر

مواقعی که گشنمه یا اینو درس میکنم یا ذرت مکزیکی پنیری که مثل بیرون بشه پنیرش

بفرمایید گروه تلاوت روزانه قران حتی یک صفحه.ختم قران سوره به سوره هم داریم با مهلت یک هفته تل گرام@quraan_gp
اسمشو نمیدونم سیب زمینی میزارم اب پز بشه. بعد له میکنم. تو ماهیتابه پیاز ر  سرخ میکنم با نمک و ...

وای خیلی خوشمزس بهش دوپیازه میگن

اگه حال داشتی واسه تموم شدن قرض هامون دعا میکنی 🌺🙏

میزرا قاسمی. 

بادمجون و گوجه و یه تخم مرغ و سیر و پیاز میخواد

خیلی هم خوشمزه