2777
2789
عنوان

خدا به دادمون برسه

192 بازدید | 17 پست

ماها که بچه نداریم  و دوس داریم بچه دار بشیم خودمون میدونیم مشکلمون چیه و ناراحتیم از این بابت ،هر سری که پریود میشیم کلی غصه میخوریم ...نمیدونم بعضی از این آدما چطور دلشون میاد با حرفا یا سوالای بیجاشون راجع به بچه دل ما ها رو به درد میارن ،،،خدا به تو داده به ما نمیده ...دلیل نمیشه که پز چیزی که خدا بهت داده رو به بنده ش میدی ؟؟؟چرا از قهر خدا نمیترسن بعضیا

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعضی وقتا مشکلم ناباروری نیس مثلا خود من تو زندگی با شوهرم مشکل دارم یک سال و نیم عقد بودیم سه ساله عروسی کردیم با اینک دوس دارم مادر بشم پیشگیری کردم چون هنوز مشکلاتمون حل نشده حتی نمیدونم جلوگیری نکنم میشم یا ن 33 سالمم هس ولی بازم مدام فامیلای شوهرم سوال میپرسن اصلا شعور ندارن اینجور ادما خب ادم سفره ی دلشو ک نمیتونه همه جا باز کنه

واسه ی خوب شدن حال دلم دعا کنید واسم ممنون🙏

میدونی چرا نمیترسن؟؟؟؟چون هیچ اتفاقی براشون نمیوفته،چیزی نمیبینن که یاد دلی که شکستن بیوفتن

یه کسی هست تو نزدیکان،اسم نمیارم ولی همیشه پیش خودم میگفتم چجوری میخواد پس بده،انقدر که سر این ماجرا من و سوزوند و اذیت کرد و میکنه...بعد ها دیدم چیزیش نمیشه که هیچ،زندگیش رو به راه ترم میشه هروز...

این کاربری دست ۵۰۰نفره،اگر اینجا احیانا خالی بستم بعدش سوتی دادم و گندش درومد،مطمعن باش،من نبودم و اون ۴۹۹نفر دیگه هستن😂
اسی چند وقته اقدامی؟؟ من ۳ سال منتظرم😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

منم سه سال ونیمه ازدواج کردم، اقدام دوسال ونیمه

با احتیاط کامنت بزاریم🌸دل نشکنیم ،وقتی نظری نداری یا نمیدونی مشکل استارتر چطور حل میشه براش دعا کن ؛اما بدون فکر و الکی کامنت نزار ، اگر دیدین منم جایی بد راهنمایی کردم لطفا مودبانه بگین ،ممنونم 
من درک نمیکنم یعنی چی واسه خصوصی ترین مسائل زندگیتون به بقیه اجازه حرف زدن میدید باید جوری رفتار کرد ...

بعضیا ولت نمی کنن اصلا ،صدتا سوال پیچت می کنن البته من روم نمیشه به کسی بگم به توچه 🥺😔

منم سه سال ونیمه ازدواج کردم، اقدام دوسال ونیمه

انشالله این ماه خدا به هردومون نی نی بده بیاییم و تاپیک بزنیم🤗🤗🤗🤗

اون آدمای از خدا بیخبر رو بسپار به خود خداااا

😍اللهم صل علی محمد و آل محمد 😍 الهی شکرت بخاطر همه چیز😘
من دوسال بود ازدواج کرده بودم حکم نو عروس داشتم مثلا جاریم ی روز زنگ زد گفت چرا بجه دار نمیشی،یهو د ...

خااااک 

انشالله این ماه خدا به هردومون نی نی بده بیاییم و تاپیک بزنیم🤗🤗🤗🤗 اون آدمای از خدا بیخبر رو بسپ ...

ان شالله عزیزم ،خدا به راه راست هدایتشون کنه