2777
2789
عنوان

نمیدونم چیکار کنم با اخلاق مامانم!🙄😭

| مشاهده متن کامل بحث + 476 بازدید | 36 پست

فقط یادت باشه هرچقدرم اذیتت کرد حتی یبارم بدشو پیش شوهرت نگی که دیگه تمومه تحربه داشتم ک میگم

متاهل و متعهد❤💍        اون موقع که خدا داشت به اروپایی ها چشمهای آبی و قد بلند و موی بلوند میداد ما ایرانی ها تو صف دماغ و پشم بودیم!!  من دوسال پیش۵۵ کیلو بودم که یهو پریودام نامنظم شد و صورتم پر شد از جوش و موهای زائدم بشدت زیاد شد من طی دوسال ۲۳کیلو وزن اضافه کردم.من یک پلی کیستی هستم.تاالان صدبار رژیم گرقتم که وزن کم کنم اما هربار جا زدم چون متابولیسم بدن من با یک بدن معمولی فرق داره و به سختی وزن کم میکنم اما اینبار قسم خوردم که تا تهش میرم    قد۱۶۴     وزن اولیه۷۸    وزن الان۶۹   من میتونممممم              قبل اینکه به زنا توهین کنی اول یادت بیار که تورو یه زن وارد این دنیا کرده و اگر همون زن که بهش توهین میکنی نبود تو حتی وجود نداشتی چه برسه به اینکه حالا بیای بهش بی احترامی هم بکنی,اگر کمی هم ادم باشی میتونی بفهمی زن هم مثه تو یه انسانه و تو چه بخوای چه نخوای باید بهش احترام بزاری.                           هر وقت یاد گرفتید تو دایره لغاتتون به جای استفاده از کلمه مطلقه برای زنی که طلاق گرفته و بیوه برای زنی که شوهرش مرده از واژه ی مجرد استفاده کنید اونموقع میشه یه امیدی به بالا رفتن سطح شعورتون داشت!

فدای سرت اگه میتونی با مامانت دوستانه صحبت کن و بگو که اذیت شدی و ناراحتی و توهم حق داری برای نامزدت وقت بذاری بهرحال این دوره دوره شناخته که اگه با هم نباشید درست نمیتونی به شناخت برسی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب قبل رفتن یه اجازه بگیر که اینجوری آبروتو نبره .بعدم مادر واقعیته؟یا مادر خواهر ناتنیت ؟

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
خب قبل رفتن یه اجازه بگیر که اینجوری آبروتو نبره .بعدم مادر واقعیته؟یا مادر خواهر ناتنیت ؟

مادر خودمه عزیزم . خواهرم از ازدواج اولشه

خب عزیزم ب همدیگه محرمیم اجازه نمیخواد . حتی دیشب هم خودش گف جاییخواستین برین برین اجازه نمیخواد بچه نیستی ک

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤

غصه اینو نخور می‌دونم سخته برا منم ی وقتی ی اتفاقی کمتر از این افتاد 

فقط بهترین مار اینه که زود عروسی بگیری مستقل شی‌ اون موقع قدرت رو میدونن

تو هم غصه نخور از بوس کردن همسرت و اینکه به مامانت گفته زیاد کار نکنی یعنی عاشقته

مادر خودمه عزیزم . خواهرم از ازدواج اولشه خب عزیزم ب همدیگه محرمیم اجازه نمیخواد . حتی دیشب هم خودش ...

خب پس چرا اینجوری رفتارکرده 

خانم هستم 🍁خوب بودن  و بدبودن  فقط برچسبیه که ادما روت میزنن بر اساس میزان نفعی که براشون داری. 🌸🌸(خطاب به یه عده اگه اهل دعوا و عقده گشایی هستی سرت به سنگ خورد چون من جواب نمیدم بگرد دنبال یه قربانیه دیگه خدا نگهدار 😛)
مادر خودمه عزیزم . خواهرم از ازدواج اولشه خب عزیزم ب همدیگه محرمیم اجازه نمیخواد . حتی دیشب هم خودش ...

عزیزم شما تا زمانیکه به خونه خودت نرفتی دختر همون خونه ای و باااید برای بیرون رفتن با نامزدتون واسه احترام هم که شده به پدر و مادرتون بگید

الان با بابای مریم زندگی میکنین

عزیزم مادرم یبار قبلا ازدواج کرد و مریم بدنیا اومد بعدش طلاق گرفت و با بابام ازدواج کرد ک من بدنیا اومدم

واضح بود؟😂😂😂😂😂😂😂

خدا طُ رو فرستاد که هر وقت از همه خسته شدم ، ببینمت . . .👀❤
عزیزم مادرم یبار قبلا ازدواج کرد و مریم بدنیا اومد بعدش طلاق گرفت و با بابام ازدواج کرد ک من بدنیا ا ...

آره الان فهمیدم اینجوری که گفتی مامانت باید بیشتر هوای تو رو داشته باشه بعدشم انگار جای تو و خواهرت عوض شد خواهرت از این بابا نیست بعد تو باید خونه تمیز کنی عجب